trx/usd
Bittrexx yeni dolar çiftlerini açıkladı: TRX/USD ve LTC/USD

Bittrexx yeni dolar çiftlerini açıkladı: TRX/USD ve LTC/USD

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex olarak bilinen kripto para borsası, USD ile daha fazla dijital varlığın eşleştirilmesi vaadini yerine getirmeye devam ediyor. Ağustos ayının sonlarında, bu kripto borsası, 5 Eylül tarihi itibarıyla Cardano (ADA) ve ZCash (ZEC) için fiat çiftleri açacağını açıklamıştı. Bundan önce – 20 Ağustos’ta – borsa, XRP/USD ve ETC/USD çiftlerini platforma ekleyerek XRP topluluğunu heyecanlandırmıştı. şimdi ise sırada TRX/USD ve LTC/USD çiftleri var.

TRX/USD ve LTC/USD Çiftleri

Bittrex tarafından bugün yapılan bir açıklamada, 17 Eylül’de TRX / USD ve LTC / USD çiftlerini piyasaya süreceğini duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekildeydi:

Daha fazla USD çifti ekliyoruz. 17 Eylül’de TRON (TRX) ve Litecoin (LTC) için ABD doları (USD) piyasasını başlatıyoruz. 4 Eylül’den önce oluşturulan Bittrex hesapları USD ticareti yapılabilmesi için etkinleştirilmişti. Yeni kullanıcı ya da USD yatırmak / çekmek ister misiniz? (Bir istek gönderin)

İçerikte Tweet’in son bölümüne ilişkin olarak, yeni kullanıcılardan USD yatırma ya da para çekme talebinde bulunmalarını istemekle ilgili olarak, takas, isteyen herhangi bir traderın doldurulması için çevrimiçi bir form sunuluyor.

Bittrex’teki Tron (TRX) ve Litecoin (LTC) gibi iki dijital varlığının eşleştirilmesi, her iki projeyi destekleyen topluluklar için oldukça iyi bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Bu, Bittrex’in gelişmeleri yakında takip etmesi ve operasyonlarını küresel ölçekte genişletmeye odaklanmasından kaynaklanıyor.

Bittrex ile XRP ve Ripple Ortaklığı

XRP / USD eşleşmesinin XRP topluluğu için sembolik olmasının temel nedeni, Coinbase’nin birçok XRP sahibinin favori dijital varlıklarını listeleme isteklerini görmezden gelerek sözünden cayması şeklinde yorumlandı. Bittrex ayrıca, xRapid ödemeleri için Ripple ile işbirliği yapması, XRP topluluğunu, Coinbase’nin artık ABD kripto para ticaret alanındaki tek büyük oyuncu olmadığı konusunda mutlu etti. Bu gelişmeler ile ayrıca Bittrex, uzun vadede Coinbase şirketine rakip olabilecek potansiyeli de göstermiş oluyor.

Railto Ortaklığı

Bittrex ayrıca Railto Trading ile kendileri için heyecan verici bir ortaklığı imzalamayı başardı. İkinci bir gelişme olarak ise, sabit gelirli ürünler için ABD kayıtlı bir ticaret platformuna da sahip olmuş oldu. Railto’nun operasyonları ise şu an düzenleyicilerden onay bekliyor. Yeşil ışık verildiğinde, firma faaliyetlerini, kayıtlı menkul kıymetler olan sanal tokenleri içerecek şekilde genişletebilecek. Bu, Bittrex’in, Wallto’nun kurumsal yatırımcılarına ve Railto aracılığıyla şirketlere erişmesi anlamına geliyor.

Sonuç olarak, Bittrex kripto borsası, TRX/USD ve LTC/USD eklenmesiyle birlikte görülebileceği üzere USD ile daha fazla dijital varlığın eşleştirilmesi sözünü yerine getiriyor. Borsa, küresel çapta büyümeyi planlamanın yanı sıra Ripple ve Railto ile de önemli ortaklıklar kurdu. Gelecek kripto borsası için parlak görünüyor.

ethereumworldnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin