Huobi'de listelenen JUST (JST) 15 dakikada yüzde 55 yükseldi!
Huobi'de listelenen JUST (JST) 15 dakikada yüzde 55 yükseldi!

Japon kripto borsası BitTrade, Huobi tarafından satın alındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Japon kripto borsası BitTrade, Huobi tarafından satın alındığını duyurdu. Huobi, dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri olarak biliniyor. Borsa, Japon hükümetinin onayladığı 16 kripto ticaret platformundan biri olan BitTrade’de çoğunluk hissesi alma duyurusuyla daha da büyüyor.

Business Insider’e göre, Huobi Global’in bir yan kuruluşu olan Huobi Japan Holding Ltd, BitTrade’de çoğunluk hissesine sahip olacak. BitTrade şu anda Japonya’da devlet onayı olan on altı ticaret platformundan biri.

BitTrade, Huobi için neden önemli?

BitTrade, Eric Cheng tarafından 2016 yılında kuruldu. Japon ticaret platformunun çoğunluk hissesinin satın alınmasıyla ilgili Cheng şu açıklamalarda bulundu:

Huobi gibi köklü bir marka ile uzun vadeli bir ortaklık kurmanın BitTrade için hızlı bir büyüme anlamına geldiğini düşünüyorum.

Cheng ayrıca, Huobi’nin daha geniş bir ağ kurmaya ve coğrafi olarak genişlemeye çalıştığına inanıyor.

Kripto para piyasası CFO’su Chris Lee konuyla ilgili şöyle söyledi:

BitTrade’in liderlik ekibinden ve Japon hükümetinin onayladığı lisanstan yararlanarak BitTrade’i Japonya’nın en baskın oyuncusu haline getirmeye çalışıyoruz.

Japon pazarına giren Huobi, her iki tarafın da BTC dünya ticaret hacminin üçte birini karşılayan bir Japon pazarına konsantre olmasına olanak tanıyacak.

chepicap

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin