featured
bittrex

Bittrex’te şüpheli hareketler, borsa hacklenmiş olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir başka büyük işlem dalgası kripto para birimi topluluğunu korkutuyor. Anonim bir Bittrex kullanıcısı borsadan bilinmeyen cüzdanlara çok sayıda Status tokeni ve Power Ledger tokeni transfer etmiş görünüyor. İşlemlerin toplam değeri, geçerli döviz kuru üzerinden para çekme emri 9.350.000 ABD Dolarına ulaştı.

Bittrex çok fazla çekim emri verildi

Balina Uyarısı, şüpheli faaliyeti kaydetti ve büyük işlemlerle ilgili bilgileri yayınladı. Bu gelişme, kullanıcıların borsanın hack saldırısına maruz kaldığını öne sürdüğü Reddit tartışmaları tetikledi. Kripto paraların 23.5 milyon dolar değerinde 100’den fazla farklı kripto para birimi içeren adrese aktarılması, hack teorisine güvenilirlik kazandırdı.

Ancak, bu iddiaların henüz kanıtlanmadı. Kripto para borsası Bittrex temsilcileri şu ana kadar durumu netleştirmediler.

Öte yandan, 14 Ocak’ta meydana gelen Yeni Zelanda’lı kripto para borsası Cryptopia’ya yapılan son saldırı nedeniyle pazar iyice sıkıntıya giriyor. Cryptopia’nın günlük ticaret hacminin nispeten düşük olması nedeniyle, suç piyasaya ilişkin duyguları etkilemedi. Şu anda, Yeni Zelanda polisi olayı araştırıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin