Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”
Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”

Kripto gelişmeleri: Ripple ve XRP, Bitcoin, altcoin ve TRON’un ilerleyişi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ve XRP Eylem

Mercury FX borsası, Ripple’in XRP tabanlı xRapid’i aracılığıyla gönderilen en büyük ticari ödemesini gerçekleştirdiğini açıkladı.

Şirket, İngiltere’den Meksika’ya 4.574 dolarlık bir ödeme göndermek için xRapid kullandığını söylüyor. Geleneksel ödeme raylarında normalde alacağı 31 saate kıyasla birkaç saniye içinde ödeme yapıldı. Masraflar da çarpıcı bir şekilde düşürüldü ve toplamda 102 dolar tasarruf sağlandı.

Bitcoin – Altcoins

Etoro kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, Bitcoin yana doğru hareket ederken bazı altcoinlerin neden toplandığına dair bir açıklama sunuyor. Greenspan, Forbes’e, Bitcoin geleneksel volatilitesinden yoksun olduğunda daha küçük projelerle ilgili haberlerin daha büyük bir etkisi olabileceğini şu şekilde söyledi.

Geniş pazarlarda her zaman bir düzeyde korelasyon olacak. Uzun vadede bu özel sikkeler hala Bitcoin ile sıkı bir şekilde ilişkilidir. Bununla birlikte, bir gelişmeyi vurgulayan bir haberiniz olduğunda, bu ani sıçramalara neden olabilir. Şu anda gördüğümüz şey, yassı bir pazarın etkisi ve genel duyarlılık gürültüsü azalıyor, böylece bireysel token gelişmeleri daha fazla dikkat çekiyor.

TRON’un Vahşi Yolculuğu

San Francisco’daki iki günlük NiTRON Zirvesi başladı. Eski NBA süperstarı Kobe Bryant, baş konuk ve yarın öğleden sonra sahne alacak.

Kripto araştırma şirketi Messari’nin CEO’su Ryan Selkis, Bloomberg’e, insanların hala TRON ve onun açık sözlü lideri Justin Sun’ın ne yapacağını anlamaya çalıştıklarını söyledi. TRON, Ethereum’a rakip olma arayışını sürdürüyor. DappRadar’a göre Ethereum Blockchain’inden geçen 107 merkezsiz uygulama bulunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin