Bittrex yeni kullanıcı kayıtlarını kabul etmeye başladı
Bittrex yeni kullanıcı kayıtlarını kabul etmeye başladı

Bittrex yeni kullanıcı kayıtlarını kabul etmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex yeni kullanıcı kayıtlarını kabul etmeye başladı. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bittrex, tekrar yeni kullanıcı kayıtlarını kabul ediyor.

Yeni kullanıcılar, borsanın yenilenen web sitesinden kayıt olabilir

Yeni kullanıcılar, Bittrex’in yenilenen web sitesinden kaydolunabilir.  Kayıtlar başlangıçta doygun kapasiteye bağlı olarak Aralık ayında duraklatıldı ve yeni kullanıcılar geçtiğimiz birkaç ay boyunca bir bekleme listesi programına kaydedildi. Şimdi ise tüm müşteriler kayıtlarını tamamlamak için kimlik doğrulama prosedürlerine uymak zorunda kalacak.

Bittrex yeni bir “gelişmiş web sitesi” başlatıyor

Duyuruya göre, borsa aynı zamanda gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip bir “gelişmiş web sitesi” başlatıyor. Bittrex CEO’su Bill Shihara, şirketin müşterilere güvenilir bir platform ve üstün müşteri hizmeti sunma sorumluluğunu nedeniyle ilk başta kayıtların durdurulduğunu belirtti ve açıklamalarına şunları ekledi.

Altyapımızı geliştirmek ve web sitemizi yenilemek için özenle çalıştıktan sonra, bugün tekrar yeni kullanıcı kayıtlarını kabul etmeye başladığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Bittrex ekibine eski Amazon çalışanlarını dahil ediyor

Şirket, ekibini eski Amazon çalışanlarını ve ABD Adalet ve İç Güvenlik departmanlarının eski üyelerini de kapsayacak şekilde genişlettiğini belirtti. Duyuru, Bittrex’in token listeleme kriterlerini yayınladıktan iki ay sonra geldi. Borsa çalışanları, projelerin ön incelemelerini yapıyor. Ancak borsa, tam incelendikten sonra tokenlerin ABD’de listelenmek üzere uyum prosedürlerine tabi tutulması gerektiğini de vurguladı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin