Bittrex, XRP ve ETC için dolar çiftleri ekliyor.
Bittrex, XRP ve ETC için dolar çiftleri ekliyor.

Bittrex, XRP ve ETC için dolar çiftleri ekliyor: Peki bu ne sağlar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bittrex, XRP ve ETC için ABD doları işlem çiftlerini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. ABD’deki müşterileri için paraları daha cazip hale getirmesi beklenen bu hareketle dev borsa, kripto para çeşitliliği konusunda önemli bir adım atmış oldu.

XRP ve ETC hamlesi karşılıklı bir kazan-kazan durumu yaratıyor

Son dönemde fiat cinsinden yaptığı eklemelerle dikkatleri üzerine çeken borsa, listeleme anlamındaki yelpazesini de ciddi boyutlara çıkarmış durumda.

Bittrex tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bittrex’teki en büyük tokenlere genişleyen fiat piyasaları, Bittrex’te doğrudan ABD doları ile dijital para satın almak için müşterilere akıcı bir deneyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimize sadece ABD doları cinsinden işlem yapma olanağı da sunuyoruz.

Ripple ve Ethereum Classic’te durum ne?

Bittrex büyüdükçe, XRP ve ETC’nin bu büyümenin ön saflarında olmasını istiyor. Artan popülerliğe sahip altcoinler olarak, XRP ve ETC’nin kendi seçeneklerinin de büyümesine izin vermek için bu gibi teklifleri görmesi önemli. Genel olarak, bu herkes için iyi bir haber.

Yine de, bu değişimin hem XRP hem de ETC’nin değeri üzerinde çok az etkisi oldu. Haberin hazırlanış anında XRP %3,64 ve ETC %0,64 arttı. Bu tırmanışlar organik pazar trendinin sadece bir parçası, bu nedenle bu duyurudan kaynaklanan bir artış söz konusu değil.

cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Çin polisi 87 milyon dolar değerinde kripto para çalan hackerları tutukladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin