Popüler kripto para borsası dev hisse senetlerini işleme açtı! Apple, Amazon, Google, Facebook, Netflix, Pfizer ve çok daha fazlası…
Popüler kripto para borsası dev hisse senetlerini işleme açtı! Apple, Amazon, Google, Facebook, Netflix, Pfizer ve çok daha fazlası…

Bittrex xRapid hamlesinden sonra dijital işlem platformu için yeni bir adım daha attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Ağustos’ta, önde gelen kripto para borsası platformlarından biri olan Bittrex, sosyal medyada Rialto Trading ile işbirliği yaptığını açıkladı. Bittrex xRapid hamlesinden sonra attığı bu yeni adımla alternatif ticaret sistemleri ile de ilgilendiğini gösteriyor.

Bittrex Twitter duyurusu şu şekildeydi:

Rialto Trading, Rialto’nun Alternatif Ticaret Sistemi (ATS), düzenleyici kuruluşların onayını beklerken Blockchain tabanlı (dijital) menkul kıymetleri içerecek şekilde genişleme için Bittrex ile birlikte çalışacak.

Rialto Trading’in uzmanlık alanı

Rialto Trading, yeni nesil bir Alternatif Ticaret Sistemidir [ATS]. Platform müşterilerine 3 adet sabit gelir ürünü sunuyor. Ve bu ürünler üç farklı likidite sağlamayı amaçlıyor. Bunlar; “Internal Optimization”, “BondCross” ve “Seeker” olarak adlandırılıyor.

Tüm ürünler bir araya getirilerek kullanıcıların verimliliklerini artırmalarını sağlarken işlem emirlerini anonim olarak vermelerine olanak tanıyor. Buna ek olarak, müşteriler ayrıca, platformda kendi görüşlerini de yayınlayabiliyorlar. Ayrıca, gereksinimlerini karşılamak konusundaki alternatif likidite kaynakları için çok büyük bir veritabanı oluşturma imkânı da tanınıyor.

Rialto ve Bittrex arasındaki ortaklık, yeni, yenilikçi ve kapsamlı bir dijital menkul kıymetler ticareti platformu oluşturacak. Platform, Alternatif Ticaret Sisteminin (ATS), dijital menkul kıymetler için ABD doları işlemlerini destekleyeceğini belirtiyor.

Platform tarafından sağlanan hizmetler, ihraç danışmanlık, gözaltı, ticaret ve plasman gibi hizmetler içerecek. Bu hizmetler ağırlıklı olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde dijital menkul kıymet alım satımıyla ilgilenen kurumsal yatırımcılara, akredite yatırımcılara, kurumlara ve brokerlere odaklanıyor.

Rialto Trading CEO’su Shari Noonan, ortaklığın şirketin müşteri tekliflerini genişletme yolunu açacağını söyledi. Bu, şirkete dijital menkul kıymetler sunmayı ve müşterilerin küresel düzeyde gelişmiş ve güvenilir bir işlem platformuna erişimini sağlamayı da içerecek.

Shari Noonan’ın görüşleri şu şekildeydi:

Bu yeni girişim ile Bittrex ile ortaklaşa geliştirilerek Rialto’nun düzenlenmiş menkul kıymet endüstrisindeki ağlar ve ticaret çözümleri konusundaki uzmanlığını paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Ayrıca Bittrex’in CEO’su Bill Shihrara da Rialto ile aynı fikirlere sahip:

Rialto, menkul kıymetler için verimli, güvenilir ve güvenli bir platform inşa etmek ve piyasa sürmek için ileri teknoloji ve finansal uzmanlığın eşsiz bir kombinasyonunu kullanıyor. Rialto ve CEO’su Shari Noonan ile ideal ortaklığı bulduğumuza inanıyorum.

Bittrex xRapid ortaklığı sonrası Rialto trading ile uzmanlık alanını genişletmeyi planlıyor

Ayrıca, ABD merkezli kripto para borsası alışveriş platformunun, Rialto’nun menkul kıymetler sektöründeki kapsamlı bilgisi ile teknolojilerini, siber güvenliğini ve Blockchain uzmanlığını da birleştireceğini belirtti. Bill, bu durumun Rialto’nun finans endüstrisindeki uzmanlığı ve Shari’nin Deutsche Bank ve Goldman Sachs’teki tecrübesi ile Blockchain teknolojisinin benimsenmesinin daha da yaygınlaşmasına izin vereceğine inanıyor.

Bittrex, XRP ve ETC için dolar çiftleri ekliyor: Peki bu ne sağlar?

Bittrex, özellikle, Ripple’ın xRapid ekosistemini güçlendirmek için XRP/USD çifti için likidite sağlamak amacıyla Ripple ile bir de ortaklık kurdu. Ripple-Bittrex ortaklığı, borsa platformunun USD piyasalarına XRP ekleyeceğini açıkladıktan sonra bir gün sonra açıklandı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin