Bittrex, Malta merkezli bir Blockchain Startup'ında hisse satın aldı
Bittrex, Malta merkezli bir Blockchain Startup'ında hisse satın aldı

Bittrex Malta’daki bir Blockchain girişiminde hisse satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Bittrex, Malta merkezli bir Blockchain şirketi olan Palladium’da yüzde 10 hisse satın aldı.

Palladium, Temmuz ayında Malta Başbakanı Joseph Muscat’ın da katıldığı bir etkinlik sırasında çok sayıda fanatik ile piyasaya sürüldü.

Bittrex, Malta merkezli girişimde ne amaçlıyor?

Teknolojisiyle güvenilirlik ve güvenlik sağlamak için kripto ticaret platformları inşa etmek ve güçlendirmek üzere tasarlanan Bittrex, ABD’de merkezli bir kuruluş ve küresel Blockchain devriminde bir liderdir.

Palladium Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Paolo Catalfamo bu son gelişmeler hakkında iyimserdi ve Malta ile tam olarak düzenlenmiş bir Blockchain alanı sağlamak için çalışmanın önemini vurguladı.

Catalfamo açıkladı

Palladium, bugün Blockchain teknolojilerinin karşılaştığı en büyük sorunlara zarif ve benzersiz çözümler tasarladı ve AB’ye tam bir düzenleyici uyum içinde birleşik bir bankacılık, yatırım ve kripto ara yüzü sağlanmasına olanak tanıdı. Dünyanın dört bir yanındaki kripto projelerindeki potansiyeli açığa çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz ve piyasaya hazır olmasını sağlamak için Malta’daki düzenleyicilerle çalışıyoruz.

Unikrn CEO’su ve Palladium yönetim kurulu üyesi Rahul Sood, Bittrex yatırımının projenin en önemli yönlerinden biri olduğunu söyledi ve Unikrn’un, Palladium’da % 15 hisseye sahip olduğunu ekledi.

Sood şöyle söyledi:

Palladium, Bittrex’teki dahilerle işbirliği yapıyor. Palladium, Unikrn ve diğer Blockchain platformları gibi şirketlere en anlamlı çözümleri sunacak ve her zaman her yerden, kripto ve fiat bankalarına yeteneklerimize süper kolay erişim ve menkul kıymetler seçenekleri sunacak.

Palladium, geçtiğimiz ay, dünyanın ilk tamamen düzenlenmiş, tokenleştirilmiş dönüştürülebilir garantilerinden birini piyasaya sürdüğünü söylemişti.

Tokenleştirilmiş bir konvertibl garanti Malta Finansal Hizmetler Kurumu (MFSA) tarafından onaylanan ve sıkı AB kurallarına tabi olan bir izahname ile düzenlenir.  Bu durum yatırımcılara, tokenlerini yayın tarihinden üç yıl sonra Palladium hisselerine dönüştürme hakkını verecektir.

Başbakan Joseph Muscat, bu gelişmenin Malta’yı ‘Blockchain Island’ yapmak için başka bir adım olduğunu söyledi.

2014 yılında üç siber mühendis tarafından kurulan Bittrex, gerçek zamanlı ticaret uygulaması, dijital cüzdanlar ve güvenlik uygulamaları sunmaktadır.

ccn

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin