Dev Bitcoin borsası, sekiz kripto parayı delist ediyor!
Bittrex Borsası bu hizmeti bireysel ve kurumsal müşterilerine sunuyor

Bittrex Borsası dolar ile kripto para işlemlerini bireysel müşterilerine de açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Bittrex Borsası, ABD doları ile kripto para alım satım işlemlerini bireysel müşterileri için de açtığını duyurdu.

Bittrex Borsası bu hizmeti bireysel ve kurumsal müşterilerine sunuyor

Bittrex resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bittrex ABD doları (USD) ticaretini, USD yatırmayı ve USD çekmeyi artık uygun kişisel ve kurumsal hesaplar için destekliyor. Uluslararası müşteriler ve California, New York, Montana ve Washington’da yaşayan doğrulanmış hesap sahipleri ABD doları ile Bittrex’te kripto para alım satımı yapabilecek.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin talep oluşturmaları gerekiyor

Bittrex tarafında yapılan açıklamaya göre, şimdilik bu hizmetten yararlanmak ve ABD dolarını kullanılabilmek için kişilerin talep oluşturmaları gerekiyor. Açıklamaya göre, onay süreci birkaç gün sürebilir.

Platformunda 200’den farklı kripto para biriminin alım satımı yapılabilen ABD merkezli bir kripto para borsası olan Bittrex Borsası, Mayıs ayında bu hizmeti kurumsal yatırımcılara açtı. Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Bittrex’in böyle bir hizmeti bireysel müşterilere sunması piyasaya yeni yatırımcıların girmesini sağlayacak.

Bittrex

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin