Gizlilik odaklı kripto paralara Bittrex darbesi! Monero, ZCash ve Dash’in iki haftası kaldı
Gizlilik odaklı kripto paralara Bittrex darbesi! Monero, ZCash ve Dash’in iki haftası kaldı

Bittrex 82 kripto para birimini borsadan kaldırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yapılan açıklama ile, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bittrex 82 kripto para birimini borsasından çıkaracağını duyurdu.

Bittrex ekibi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bazen Bittrex’in bir kripto para cüzdanını veya alım satım işlemlerini borsasından çıkarmasına neden olan koşullar var. 30 Mart 2018 tarihinde aşağıdaki listede yer alan cüzdanları kaldıracağız. Bu cüzdanlar kaldırıldıktan sonra, bu paralar artık borsada kullanılmayacak. Kullanıcılar, paralarını  30 Mart 2018 tarihinden önce geri çekmelidir. ”

Bittrex ekibi ayrıca, birkaç kripto paranın Blockchain’ini kullanıcıların parasını geri çekmemelerini için kırdığını açıkladı. CRYPT gibi kripto paralar, para çekme işlemlerine izin vermemek için Blockchain’lerini veya cüzdanları kırdığını belirtti.

Bittrex 82 kripto para manipülasyona çok açık olması sebebiyle liste dışı kalacak

Önde gelen ticaret platformlarında, bir kripto paranın platformdaki kullanıcılardan yeterli likidite ve talebe sahip olmaması durumunda borsaların istikrarlı bir emir defteri tutması zordur. Likidite eksikliği, kripto para traderı Sylvain Ribes tarafından yapılan son çalışmada gösterildiği gibi, 50.000 dolar gibi düşük bir tutarlarla manipülasyonuna yol açılabilmektedir.

Ribes, fiyat üzerindeki etkisini ölçmek için bir ticaret platformunda 50,000 dolar değerinde bir kripto para birimi satma işlemi olarak adlandırılan bir yöntem kullanarak, dijital varlıkların likiditesini OKEx ve GDAX gibi büyük borsalarda değerlendirdi.

OKEx ve diğer kripto para birimi borsalarında, düşük piyasa değeri veya hacimli kripto paraları ile yapılan alışverişlerde, 50.000 dolarlık satışlar, kripto para birimlerinin piyasa değerinde yüzde 2 ila 10’luk bir düşüşe yol açtı.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin