bittorrent
BitTorrent canlı yayın platformu beta testine başladı

BitTorrent canlı yayın platformu beta testine başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kişiler arası yayın protokolü olan BitTorrent, dün Blockchain teknolojisini kullanan ilk canlı yayın platformu olan BLive’in herkese açık beta testi için hazır olduğunu açıkladı.

BLive, TRON ve BitTorrent protokollerini temel alıp canlı yayın, anlık mesajlaşma ve diğer özellikleri birleştiren çok işlevli bir ses/video aracı olarak kullanılabilir. Aylık 100 milyondan fazla aktif BitTorrent kullanıcısına sahip BLive, içeriği oluşturucularını eğlenceyi sınır ötesi ödemelerle sorunsuz bir şekilde birleştirmek isteyen tüketicilerle buluşturuyor.

BTT kurucusu ve BitTorrent CEO’su Justin Sun şu açıklamaları yaptı:

Bu, Blockchain teknolojisi uygulamasında cesur bir hareket. Dahili testlerden o kadar memnun kaldık ki, planlanandan aylar öncesinden deneme sürümlerini tüketicilere sunmak istedik. Kullanıcıların hediye vermek için TRX ve BTT tokeni kullanması adaptasyona olumlu katkı sağlayacak ve bu durum token ekonomisi çağına etki edecek.

Canlı akış özellikli BLive, Android App Store’da indirilebilir. Bu sürümde, BLive hesap sistemi, kullanıcı ilişkileri, ödeme sistemleri, hediye sistemleri ve en iyi kullanıcı çizelgeleri dahil olmak üzere ses/video canlı yayın hizmetleri üzerine kurulmasını tamamlandı. Kullanıcılar BLive ile Google Cüzdan, PayPal ve Google Wallet tarafından desteklenen kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler.

TRON ve BitTorrent Inc. Hakkında

2004 yılında kurulan BitTorrent Inc., dünya genelinde en büyük merkezileştirilmiş kişiler arası ağdır. Ve 90 milyondan fazla aktif kullanıcısı,dünya çapında yüzde 22 yukarı ve% 3 aşağı akım trafiği kullanmaktadır.

TRON, endüstriler arasında yeniliğe ilham veren sınırsız bir internet oluşturmaya kendini adamış bir projedir. En büyük blok zincir protokollerinden biri olan TRON, tüm Dağıtılmış Uygulamalar (DApps) için yüksek verimlilik, yüksek ölçeklenebilirlik ve yüksek kullanılabilirlik sunar. Ekosistem Süper Temsilciler ve TRON topluluğu tarafından yönetilmektedir.

Medium – Bittorrent

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin