BitTorrent benimsenmesi:  BTT üç teşvik programı açıkladı
BitTorrent benimsenmesi:  BTT üç teşvik programı açıkladı

BitTorrent (BTT) üç teşvik programı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitTorrent, BTT tokenini yaygınlaştırmak için 1 milyar dolarlık kullanıcı tabanına girmeyi planlıyor, ancak Justin Sun’ın tutkusu burada bitmiyor.

BitTorrent 1 milyar kullanıcısını hedefliyor

BitTorrent, 1 milyar kullanıcısını, üç teşvik programının yardımı ile yeni başlatılan BitTorrent tokenini (BTT) ile tanıştırmak istiyor. Bu inisiyatif, kullanım durumlarının sayısını artırmaya ve BTT ekosisteminin gelişimini hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

BitTorrent için üç teşvik programı

Ayda 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan platformda, yalnızca küçük bir kısım Tron (TRX) veya BitTorrent’e (BTT) tokenlerine sahip. Bu sorunu çözmek amacıyla BitTorrent daha fazla yatırımcı çekmek istiyor. Bunun için de bir eğitim programı başlattı.

Tron ayrıca düzenli airdrop için BTT tokenini destekleyen borsa ve cüzdanlarla birleşmeyi de planlıyor. Blog yazısı, BTT’nin, Binance, Huobi ve Gate.io dahil olmak üzere 30’dan fazla işlem platformunu kapsadığını söylüyor.

Son olarak, BitTorrent protokolünü kullanan tüm müşterilere bazı teşvikler sunmayı planlıyor.

Yakın zamanda yol haritası açıklanacak

BitTorrent’in her bir teşvik programının tüm ayrıntılarını hala planlamaya çalıştığı dikkate değerdir, ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi sağlanacaktır. Ayrıca, Justin Sun, ilk olarak 1 Mart’ta 1 milyar insanı “Tron ve BTT dünyasına” çekme planı olduğunu tweetledi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin