BitTorrent, ödeme yöntemlerine yeni bir kripto para ekledi: BUSD
BitTorrent, ödeme yöntemlerine yeni bir kripto para ekledi: BUSD

BitTorrent airdrop başlıyor, peki fiyatlar nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) sahipleri 11 Şubat Pazartesi günü ilk BTT airdrop dağıtımını bekliyorlar. Bu airdrop, önümüzdeki altı yıl boyunca her ayın 11’inde gerçekleşecek ve 11 Şubat 2025’te sona erecek.

Bu airdropta kullanıcıların her seferinde TRON satın almaya başlamaları ve BTT tokenlerine sahip olmaları bekleniyor.

Bu düşüşü aslında airdrop’ın kendisi de destekleyebilir. Bunun bir örneğini NPXS tokeninde gördük. NPXS elinde tutan yatırımcılara her ay %7 oranında airdrop dağıttı. Ancak airdrop’tan bir gün önce tüm kullanıcılar varlığı elinden çıkardı ve tokenin her ay kademeli düşüşüne sebep oldu. NPXS şu anda Binance’te en düşük değere sahip olan kripto para konumunda.

Bitcoin belirsizliği TRON’un en büyük engeli

Şu anda bu airdropu destekleyen birkaç borsa var. Bunlardan bazıları Binance, OKEx, Huobi, Bithumb, Upbit, Gateio Bibox, BitForex, Coinsuper, Kucoin, Bittrex International ve diğerleri.

Token, bu yılın başlarında açıklandı ve ICO, birkaç hafta önce Binance Launchpad platformunda gerçekleşti.

BTT tokeni ve TRON’un fiyatı, pazardaki en büyük dijital para birimi olan Bitcoin’e olanlardan açıkça etkilenecek. Genel olarak Bitcoin düştüğünde, dijital para birimlerinin çoğu bu grafiği takip eder. Aynısı, Bitcoin sabit kaldığında veya büyüdüğünde de olur. Bitcoin’in yakın gelecekte 3.000 doların altında işlem görebileceğine ve yeni düşük seviyelere ulaşabileceğine inanan bir kesim söz konusu.

Bitcoin son 24 saat içinde %8 civarında yükseldi.

TRON an itibarıyla pazardaki en büyük 8. dijital para birimi. Her token 0,027 dolara satın alınabiliyor ve kripto paranın 1,81 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor. BTT ise 0,000813 dolar civarında işlem görüyor ve 804 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahip.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin