Güncel kripto haberleri: Buterin’in BTT övgüsü, SEC görüşü ve Binance’nin listeleme ücreti
Güncel kripto haberleri: Buterin’in BTT övgüsü, SEC görüşü ve Binance’nin listeleme ücreti

Güncel kripto haberleri: Buterin’in BTT övgüsü, SEC görüşü ve Binance’nin listeleme ücreti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyasında sürekli yeni gelişmeler yaşanmakta. Bazen çok fazla gündem oluşuyor ve yatırımcı dikkati dağılıyor. Gözden kaçmaması gereken gelişmeleri, güncel kripto haberleri ile sizler için derledik.

Tron ve Ethereum

Tron CEO’su Justin Sun, 2017 yılının ekim ayındaki eski bir tweet’i için Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’ine teşekkür ediyor.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1094067439271239680

İki kripto kurucusu arasındaki en son atışma serisinde Sun, merkezsiz uygulamaların en iyi örneği olarak gördüğü BitTorrent’i övmek için şaka yoluyla Buterin’i kullandı. Tron, geçen yaz BitTorrent’i 140 milyon dolara satın aldı.

SEC komisyon üyesi Hester Peirce

Kriptoların annesi olarak bilinen Hester Peirce, Missouri Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yenilik ve girişimcilik üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Konuşmada, Komisyon Üyesi arkadaşlarının yatırımcılara bir Bitcoin ETF’e yatırım yapma olanağını sunmak için borçlu olduğunu söyledi. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin veya diğer kripto para birimleri bazında borsada işlem gören ürünlere büyük ilgi var. Geçmişte belirttiğim gibi, bu tür ürünlere ilişkin yaklaşımımızın liyakate dayalı düzenleme konusundaki sınırları dışında olduğumdan endişe duyuyorum, bu, bu ürünlerdeki potansiyel yatırımcıların kararına kendi kararımızı verdiğimiz anlamına geliyor.

Yatırımcılara, kripto etiketli herhangi bir şeye güvenli bir yatırım yapma olanağı sunamadığımız için hata yapıyoruz, ancak zaman zaman kripto etiketli herhangi bir şeyden kaçmakta aynı derecede itici görünüyor. Fakat yatırımcılara yapmamız gereken düzenlemelerle güvenli bir ticaret borçluyuz.

Binance CEO Binance DEX’te

Binance CEO’su Changpeng Zhao, şirketin yeni merkezsiz borsası Binance DEX’in ağır bir liste ücreti talep edeceğini söyledi. CZ, bir kripto para listelemenin ilk ücretinin “spam veya aldatmaca projelerinin sayısını azaltmak” için yaklaşık 100.000 dolar olacağını söylüyor.

Binance DEX önümüzdeki iki hafta içinde başlayacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin