Bitstamp 25 yeni kripto parayı listelemeye hazırlanıyor!
Bitstamp İsviçre bankası ile önemli bir ortaklık duyurdu

Bitstamp İsviçre bankası ile önemli bir ortaklık duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere merkezli kripto para borsası Bitstamp, İsviçre’de online bankacılık hizmeti veren Dukascopy Bank ile ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu.

Platformlarında kripto finansmanı sağlayacak olan bu anlaşma kapsamında bankanın müşterileri hesaplarına Bitcoin gönderebilecekler. Ayrıca kripto para, İsviçre FX piyasasında işlem yapabilmeleri için ABD dolarına çevrilebilecek. Bunun yanında banka müşterileri fonlarını Bitcoin cinsinden kripto cüzdanlarına gönderebilecekler.

Bu kapsamda kripto borsası Bitstamp, Dukascopy Bank’ın ihtiyaçlarına cevap vermek adına platformunda fiat- Bitcoin ticareti konusunda hizmet verecek.

Kripto ve geleneksel piyasalar arasındaki boşluğu doldurma konusunda önemli bir adım

Kripto para borsasının resmi sitesinde yaptığı açıklamaya göre Bitstamp ile Dukascopy Bank arasındaki ortaklığın kripto piyasaları ile geleneksel finans arasında bir köprü görevi görmesi hedefleniyor. Kripto para borsası ayrıca yaptığı açıklamada uyumluluk ve düzenlemeler konusundaki çabalarının kripto para endüstrisinin hızlı olgunlaşması yolunda meyvelerini vermeye başladığını dile getirdi.

Bitstamp günlük ortalama 30 milyon dolara yakın işlem hacmine sahip

Bitstamp, coinmarketcap verilerine göre, ayarlanmış hacimlerde son 24 saatlik hacmi 27.653.026 dolar ile en büyük 50 kripto para arasında yer alıyor. Büyük sermayeli kripto paraların fiat cinsinden ticaretini destekleyen Bitstamp’ın ayrıca Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin için euro ile döviz çiftleri bulunuyor. Platformda yapılan işlemlerin yaklaşık yüzdelik kısmı ise Bitcoin’in dolar ve euro karşılığı paritelerinde gerçekleşiyor.

bitstamp

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin