Bits of Gold kullanıcı verilerini devletle paylaşacak.
Bits of Gold kullanıcı verilerini devletle paylaşacak.

İsrail’in en büyük borsası Bits of Gold kullanıcı verilerini devletle paylaşacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsrail Vergi Dairesi kripto paralarla kara para aklama avına devam ederken, geçen yıl 50.000 dolardan fazla kazanmış olan müşterilerle ilgili bilgileri paylaşması için kripto para borsası Bits of Gold ile bir anlaşma yaptı.

Yılda 50 bin doların üstünde işlem yapan müşteriler radara girecek

Anlaşmanın şartlarına göre, borsa son 12 ay içinde 50.000 dolardan fazla para kazanan müşterilere dair veriler için İsrail Kara Para Aklama ve Terörle Mücadele Yasağı Kurumu’na erişim verecek.

Müşteri gizliliğini koruyan karmaşık yasalar, bilginin Vergi İdaresi ile paylaşılmasının zorunlu olmadığı anlamına gelse de Bits of Gold, yetkililerce sevilmek adına bu bilgileri paylaşacağa benziyor.

Bits of Gold İsrail’in en büyüklerinden

50.000’den fazla kayıtlı kullanıcısı olan dev borsa, İsrail’in en büyük kripto para borsalarından biri.

Bits of Gold’un büyüme müdürü Tomer Niv şunları söyledi:

2013 yılında şirketi kurduğumuzdan beri, İsrail’deki en büyük kripto para komisyoncusu olarak, kripto para endüstrisinin kurallarını formüle etmek için çeşitli düzenleyicilerle birlikte çalışıyoruz. Bits of Gold’da müşterilerin gizliliğini korumak amacıyla, İsrail Kara Para Aklama ve Terör Finansmanı Yasağı Kurumunun elinde olan yasaların gerektirdiği bilgileri aktarıyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İsrail kripto paralara ilişkin düzenlemeleri yakında yürürlüğe koyacak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin