Bitrue borsası temel para birimi olarak Ripple (XRP) ile başlatıldı
Bitrue borsası temel para birimi olarak Ripple (XRP) ile başlatıldı

Bitrue borsası temel para birimi olarak Ripple (XRP) ile başlatıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün dünya çapında kripto ticareti yapan herkes için en sezgisel ve en güvenli seçenek olma iddiasıyla yola çıkan bir kripto para birimi borsası Bitrue, resmi lansmanını yapıyor.

Borsa, dikkat çekecek bir özellik ile ön plana çıkıyor: Bitrue, platformunda temel para birimi olarak Ripple (XRP) listeleyecek.

Bitrue ve McAfee güvenliği

Yeni kripto borsasının ilk önceliği, müşterinin parasını güvende tutmak. Bitrue CEO’su Curtis Wang, kripto ticareti güvenliğinin kullanıcılar için en büyük endişe kaynağı haline geldiğini ve sorumlu borsanın, alışveriş güvenliğini en üst düzeyde sağlaması gerektiğini söyledi. Bunu başarmak için Bitrue, sistemindeki %90’dan fazla kullanıcı varlığının soğuk cüzdanda saklanmasını ve kritik mesajların çoklu kümeler içeren dağıtılmış depolama sistemlerinde yer almasını sağlayacak.

Sistemlerini test etmek için Bitrue, bir dizi simüle edilmiş saldırı ve sızma testi gerçekleştirdi ve güvenliği sürdürme konusunda tavsiye almak için sansasyonel kripto figürü John McAfee tarafından kurulan siber güvenlik firması McAfee ile görüş alışverişinde bulundu.

Herhangi bir ICO, alışverişlerini sadece tokenle listeleyemez. Bunun yerine Wang, platformun sadece meşru ve ümit verici tokenleri listelemeyi sağlaması için gözcülük yapacaklarını söylüyor. Bu sayede ticaret için sağlıklı bir ortam sağlanmış olacak.

Ripple tepkisi

Şu anda XRP, Bitcoin, Tether ve Ethereum’a karşı işlem çiftleri olarak kullanılabilir. Ripple topluluğundaki tepkiler, kullanıcılara daha fazla likidite sağlamasıyla birlikte listenin, küresel talep üzerinde çok fazla bir etkiye sahip olmasından dolayı ihtiyatlı bir şekilde olumlu olmuştur.

Reddit kullanıcısı BigFriendlyGaybro şöyle söyledi:

İşler üretime geçmeye başladığında olumlu bir gelişme olarak, likidite için önemli adımlar atılacak.

Ayrıca, XRP’nin bu denli fazla kullanılması, diğer kripto para birimlerinden daha yüksek hız ve daha ucuz işlem ücretleri sağlamasından kaynaklanıyor.

Ne var ki Ripple topluluğu için ana amaç Coinbase olarak görünüyor. Ne yazık ki yakın zamanda bu ihtimali destekleyen birkaç işaret gözüktü.

cryptocoinspy

 En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin