BitPay doğruladı: Kullanıcılar Bitcoin ödemelerinde 3 saatlik kesinti yaşadı
BitPay doğruladı: Kullanıcılar Bitcoin ödemelerinde 3 saatlik kesinti yaşadı

BitPay doğruladı: Kullanıcılar Bitcoin ödemelerinde 3 saatlik kesinti yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başlıca kripto para ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay, 22 Aralık’ta Bitcoin (BTC) ödemele hizmetinde geçici bir kesinti olduğunu doğruladı.

BitPin Support’un 22 aralıkta paylaştığı tweet’e göre, şirket işlem sorunlarını düzeltmeye çalışırken BitPay’de yaklaşık 3.5 saat boyunca kısa bir süre kullanılamadı. Elde edilen bilgilere göre, hizmet 16:25 saatlerinde tekrar kullanılabilir duruma geldi.

Birden fazla kullanıcı şikayetçi

BitPay’in BTC ödeme sorunlarıyla ilgili resmi bildiriminden önce, bazı kullanıcılar hizmetin zaten kullanılamadığını bildirdi. Bazı Bitpay kullanıcıları, twitter üzerindeki paylaşımlarıyla platformun tüm satıcılar için Bitcoin ödemelerini tüm iş yerleri için devre dışı bıraktığını belirtti.

Twitter’daki başka bir kullanıcı kesintiyi şöyle eleştirdi:

    “API veri hizmetinizi seviyorum, ancak bu sorunu düzeltmeniz gerekiyor. Bitpay’i silin ve btcpayserver’ı yükleyin. “bitcoinaverage” adlı bu hizmetin bitcoin ödemeleri için kabul edememesi utanç vericidir. ”

BitPay üç yeni stablecoin için destek verdi. Bitpay 10 Aralık’ta USD Coin (USDC), Gemini Doları (GUSD) ve Paxos Standart Jetonu (PAX) için destek verdiğini bildirildi. Böylece Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH) ve Ether (ETH) için de destek sunan borsanın listelediği kripto para sayısı altıya ulaştı.

BitPay üzerinde tartışmalar artıyor

Firmaya göre, Aralık 2019’dan itibaren 30.000’den fazla global satıcının BitPay hizmetini kullandığı bildiriliyor. 2018’de kripto pazarlarındaki büyük ayı piyasasına rağmen, BitPay’in o yıl boyunca bir miktar büyüme kaydettiği ve şirketin 2018’de 1 milyar dolarlık işlem yaptığı bildirildi.

2011 yılında Atlanta Georgia’da kurulan BitPay, çoğu zaman “tartışmalı” olarak nitelendiriliyor. Daha önce Cointelegraph’ın bildirildiği gibi, BitPay son yıllarda oldukça önemli bir üne sahipti, çünkü Bitcoin yerine Bitcoin Cash’in tanıtımını yapması ve bazı önemli müşterilerini kaybetmesine yol açan destek ve teknik sorunları nedeniyle BitPay, son yıllarda güvenilmez bir üne sahip oldu.

Cointelegraph

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin