10 kasim bitcoin cash
10 Kasım Bitcoin Cash analizi: BCH’de düşüş derinleşir mi?

10 Kasım Bitcoin Cash analizi: BCH’de düşüş derinleşir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash dün öngördüğümüz gibi olağan düzeltme hareketi BCH/USD kurunun 526 doları görmesi ile gerçekleşti.
  • Kısa vadeli düşüş trendini tam anlamıyla bozmayan BCH şu an 540 dolar seviyesinde yatay hareket ediyor.
  • 540 dolar seviyesi ise Bitcoin Cash için önemli bir destek seviyesi olarak gözüküyor.

10 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Bitcoin Cash dün önemli bir psikolojik direnç seviyesi olan 600 doların üzerinde kalmayı başaramayınca hızlı bir düşüş yaşayarak 526 dolar seviyesine kadar düşüş yaşadı. Bu geri dönüş hareketi ise Kasım başında başlayan yükselişin bir düzeltme şeklinde yorumlandı.

Düşüş sonrası gelen toparlanma ile kendini 540 doların üzerine atmayı başaran Bitcoin Cash’in kısa vadede bu seviyeyi destek yaptığını görüyoruz. Ayrıca bu kısa vadeli düşüş trendinin henüz sona ermediğini de belirtmekte fayda var. Zira Bitcoin Cash şu an ki konumu ile 100 ve 200 saatlik ortalamalarının altında seyrediyor. Ayrıca 100 HO’nun 200 HO’ya doğru iyice yaklaşmış olması düşüş trendinin devam edebileceğini gösteren bir faktör

Orta vadeli görünümde ise mevcut düzeltmenin beklenen sınırlarda kalması yükseliş görünümünü henüz bozmuşa benzemiyor. Ancak BCH’nin dolar karşısındaki fiyatı 530 doların altında gün kapanışları görürse, BCH için geri çekilmenin hızlanacağından bahsedebiliriz.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

4 saatlik BCH/USD fiyat grafiğinde MACD göstergesinin negatif konumunda devam ettiğini gösteriyoruz. Bu düşüş yanlı hareketi, aşırı satım bölgesinde yatay seyreden stokastik osilatör teyit eder konumda

Ayrıca RSI ve CCI göstergelerinin düşük seviyelerde yatay seyretmesi, BCH’nin kısa vadede kolay bir toparlanma yaşamayacağını gösterir nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin