IOTA
IOTA'daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

BitPanda IOTA (MIOTA) için ticari hizmetler sunacaklarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupalı ​​bir kripto para borsası olan BitPanda IOTA (MIOTA) için ticari hizmetler sunacaklarını açıkladı. Borsa platformu böylece, IOTA Hub’ı destekleyen ilk borsalardan biri oldu.

BitPanda IOTA (MIOTA) Hub’un tam olarak kullanılacağı ilk şirketlerden biri

Bu anlaşma BitPanda’yı IOTA Hub’un tam olarak kullanılacağı ilk şirketlerden biri yapıyor. Ayrıca, IOTA Tangle ile ilgili çalışmaların çoğunu yönetmek için IOTA Hub’a entegre edildi. Tangle, IOTA’nın arkasındaki veri yapısı ve işlemleri tutabilen belirli bir grafik türü. Ayrıca, IOTA Hub, IOTA’nın alışılmamış kavramlarını tanıdık kavramlara dönüştürerek hem borsalara hem de geliştiricilere yardımcı olmaya odaklanıyor.

IOTA Vakfı’nın Mühendislik Direktörü Edward Greve, IOTA Hub’ın ana gündeminin standart ve açık kaynaklı çözümler sağlaması olduğunu belirtiyor. Bu, IOTA’nın servis sağlayıcılarıyla entegrasyonunun basit ve kolay hale gelmesini sağlayacak. IOTA Hub’ın bazı avantajları, anahtar indekslerini yönetme yeteneğine sahip olması. IOTA Hub ayrıca işlemleri izleyerek, IOTA Tangle’ın gayri meşru sebeplerden dolayı kullanılmamasını sağladı. Diğer bir önemli avantaj, güvenli tohum yönetimi ve isteğe bağlı ikinci faktör imzasının IOTA’nın operasyonel güvenliğini arttırması.

IOTA Hub’ın gelişimi başlatıldı

Edward, hem kendisi hem de IOTA topluluğunun BitPanda ile çalışmaktan çok memnun olduklarını belirtti. BitPanda ekibinin çalışmalarına göre çok hızlı ve profesyonel olduğunu ekledi. Edward ayrıca şunları söyledi:

IOTA Hub entegrasyonunu çok az destekle kurdular, Hub’ın kullanımının kolay olduğunu umuyoruz.

BitPanda’nın CTO’su ve kurucu ortağı Christian Trummer, Edwards’ın görüşlerine katılıyor. Christian’a göre IOTA Vakfı, IOTA ve BitPanda’nın entegre olduğu dönemde aynı zamanda IOTA Hub’ın gelişimini başlattı. Ayrıca Christian açıklamalarına şunları ekledi:

İlk olarak, kendi başımıza başladık, ama yakında IOTA Vakfı’ndan resmi IOTA Merkezine geçmek istediğimize karar verdik.

Christian ayrıca, BitPanda’nın IOTA Hub ile entegrasyonunun, IOTA Vakfı tarafından yapılacak güncellemeler ve değişiklikler için hazır olduklarını garanti ettiğini de belirtti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin