26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

BitMEX’ten dev Ripple duyurusu: Ünlü CEO’dan XRP için akılalmaz ifadeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yarın Ripple (XRP) için oldukça heyecan verici bir gün olacak. Zira dev türev borsası BitMEX, XRP tokeni için yeni bir kalıcı swap kontratı ekliyor. BitMEX bu duyuruyu yapmaktan gurur duyduğunu açıklasa da BitMEX CEO’su, XRP için ağıza alınmayacak laflarıyla gündemde.

BitMEX’in açıklamasına göre 5 Şubat TSİ 07.00’de, XRP/USD swap kontratı borsaya eklenecek.

BitMEX üzerindeki XRP/USD sözleşmesi 50 kata kadar kaldıraç sağlayacak. Büyük borsa, türev seçeneklerine Ripple’ın tokenini ekleyerek büyümesini sürdürüyor.

Hem Binance hem de OKEx, sırasıyla 75 ve 100 kat kaldıraç sağlayan bir XRP/USDT sözleşmesini seçerken, daha küçük borsalar da bir süredir benzer sözleşmeler teklif etti.

Altcoin sezonu başlıyor mu?

XRP’ye olan bu yeni ilgi, pek çok kişiye göre yeni bir altcoin sezonunu başlatabilir.

2019’daki en büyük kaybedenlerden olmasına rağmen, XRP 2017’deki altcoin sezonunda astronomik değerler görmüştü. BitMEX’ten eklenen likiditenin, XRP’nin fiyatında daha fazla oynaklığa sebep olabileceğini söyleniyor.

Arthur Hayes, Ripple (XRP) için argo “dogshit” (boş şey) lafını kullandı

Ripple hayranları bu listeleme haberinden oldukça memnun ve anlamlı bir fiyat hareketi bekliyorlar. Ancak BitMEX CEO’su Arthur Hayes, XRP ile ilgili Twitter’dan son derece dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Buna Ripple mı, XRP mi, dogshit mi deniyor? Kim bilir, kimin umurunda. Sıfırdan daha değerli, bu yüzden USD çiftini BitMEX’te trade etmenin zamanı geldi.

bitcoinist

2015’ten beri her gün 1 dolarlık Bitcoin alsaydınız ne olurdu?


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin