Starbuck kripto para ödemelerini kabul etmeye başlıyor
Starbuck kripto para ödemelerini kabul etmeye başlıyor

Starbucks kripto para ödemelerini kabul etmeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt Başkanı Adam White, çokuluslu kahve zinciri Starbucks ile doğrudan ödeme seçeneğinin sonunda başlatılacağını açıkladı. Starbucks kullanıcıları yakında Bakkt Cash uygulaması aracılığıyla kripto para birimleri üzerinden ödeme yapabilecek.

Intercontinental Exchange iştiraki Bakkt, kısa süre önce çokuluslu kahve zinciri Starbucks ile bir ödeme entegrasyonunu duyurdu. Şu anda, kripto ödeme seçeneği sınırlı bir beta sürümünde. Bakkt kısa süre önce dijital varlıklara odaklanmış hizmetler geliştirmeye devam etmek için bir finansman döngüsünün bir parçası olarak 300 milyon dolar toplamıştı.

Starbucks mobil uygulaması üzerinden kripto para ödemesi yapılabilecek

Bakkt Başkanı Adam White, Starbucks ile gerçekleştirilen yeni ödeme entegrasyonunu Twitter üzerinden duyurdu. Adam White, CEO Kelly Loeffler’ın bir sonraki Georgia Senatörü seçilmesinden sonra geçen yıl şirketin başkanı olarak atanmıştı. Bakkt’ın açıklamasına göre, Starbucks mobil uygulamasında ödeme yöntemleri arasında Bakkt Cash de çok yakında yer alacak.

Bakkt, ana şirketi Intercontinental Exchange, Microsoft’un M12, PayU, Boston Consulting Group, Goldfinch Partners, CMT Digital ve Pantera Capital dahil olmak üzere yatırımcıların katılımıyla 300 milyon dolarlık sermaye topladı. Bakkt CEO’su Mike Blandina, şirketin bu yaz Bakkt cüzdanını piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

coinnounce

Zimbabve kripto para birimlerini düzenleme yoluna gidiyor


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin