featured

BitMEX tarafından yeni Shiba Inu kalıcı varlıkları piyasaya sürüldü! Yeni SHIB varlıklarının özellikleri nelerdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para alım satım platformu BitMEX, en popüler ikinci meme token olan Shiba Inu için iki yeni sürekli sözleşme listelemesinin tanıtımıyla tekliflerini genişletmeye hazırlanıyor.

Yeni listeler (SHIB/USD ve SHIB/USDT), BitMEX kullanıcılarının altcoin üzerinde 33x’e kadar kaldıraçla uzun veya kısa pozisyon almalarına olanak tanıyacak. Bilmeyenler için sürekli sözleşme özel bir vadeli işlem sözleşmesi türüdür, ancak vade tarihi yoktur ve yatırımcıların pozisyonlarını süresiz olarak tutmalarına olanak tanır.

SHIB sözleşmelerinin özellikleri…

Bu sözleşmelerin eklenmesi, yatırımcılara kripto sektöründeki en yüksek maksimum pozisyon büyüklüklerinden birini veriyor. Altcoine ait USD sözleşmesi, sabit bir Bitcoin çarpanına sahip bir quanto sözleşmesi olacaktır.

Bu özellik, yatırımcıların SHIB ya da dolara sahip olmalarına gerek kalmadan USD döviz kuru üzerinde spekülasyon yapabilmelerini sağlamaktadır. Teminat, Bitcoin (XBT) olarak gönderilecek ve altcoine ait USD kuru dalgalandıkça yatırımcılar XBT olarak kazanabilecek ya da kaybedebilecek.

SHIB

Öte yandan SHIB/USDT listesi, Tether (USDT) cinsinden teminatlandırılmış doğrusal bir sürekli takastır. Bu sözleşme türü, kişilerin tokenı elinde tutmasını gerektirmeden altcoin fiyatına maruz kalma olanağı sunmaktadır. Bu sözleşme için kaldıraç oranı 20 kata kadar çıkabilecek.

BitMEX’in SHIB sürekli sözleşmelerini listeleme hamlesi, genellikle şüpheyle yaklaşılan meme tokenlara yönelik ilginin arttığına işaret edebilir. Yüksek kaldıraçlı opsiyonlar, potansiyel olarak kazançlı getiriler arayan yatırımcıları cezbedebilir, ancak aynı zamanda önemli riskleri de beraberinde getirir.

Aşırı kaldıraç, kârları olduğu kadar kayıpları da artırabilir; bu da potansiyel yatırımcıların akıllarında bulundurması gereken bir noktadır.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin