BitMEX kazası engel olamadı: XRP yükselişini sürdürüyor
BitMEX kazası engel olamadı: XRP yükselişini sürdürüyor

BitMEX kazası engel olamadı: XRP yükselişini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP son dönemde önde gelen 5 varlık arasında en iyi performans gösteren kripto para olarak dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz gün elde edilen kazancı korumayı başaran XRP 32 sent seviyesinde mola verdi. BitMEX’te dün yaşanan kazanın ardından borsada 14 sente düşen kripto paranın böylelikle zarar görmediği anlaşılmış oldu. Bu kısa süreli ticaret etkinliği, varlığı boğa yörüngesinden uzaklaştırmadı.

Bununla birlikte, XRP için işlem hacmi, 24 saat içinde 6 milyar doların altında.

XRP geçmişte daha yüksek fiyatlara çıkmayı başarmıştı ve spekülatörlerin başlıca umudu, kripto paranın yine bu seviyeleri görme ihtimali. Ripple topluluğu sadakatiyle tanınan bir topluluk ve yakın gelecekte RippleNet protokolünün yaygın olarak benimsenmesini bekliyorlar.

Kısa vadede de XRP’nin geleceğine umutla bakan yatırımcılar, varlığı mevcut fiyatlarla satın almaya değer olarak görüyor. FOMO satın alımı Fiatleak aracında şöyle görselleştiriliyor:

https://twitter.com/barrymcalpin/status/1227946150545641474?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1227946150545641474&ref_url=https%3A%2F%2Fbitcoinist.com%2Fxrp-outperforms-top-5-cryptos-unfazed-by-bitmex-crash%2F

Kore wonu ve Japon yeni de XRP’ye olan ilgiye katkıda bulunuyor.

Haftalık Ripple (XRP) grafiği

Coinmarketcap verilerine göre son 24 saatte %3 değer kazanan XRP 0,325 dolardan işlem görüyor.

bitcoinist

Ripple dev borsada yüzde 50 düştü! Yatırımcılar isyan etti


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin