Ripple dev borsada yüzde 50 düştü! Yatırımcılar isyan etti
Ripple dev borsada yüzde 50 düştü! Yatırımcılar isyan etti

Ripple dev borsada yüzde 50 düştü! Yatırımcılar isyan etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, son birkaç gündür inanılmaz bir yükseliş eğilimi gördü. 30 sentin üzerindeki son kırılma, XRP’yi 0,33 dolara kadar çıkaran önemli bir satın alma baskısına neden oldu.

Bu yoğun oynaklık, aktif trader’ların kripto pazarına akın etmesinin bir sebebi ancak en iyi ticaret platformlarından birinde yaşanan anormallik herkesi şoka uğrattı. BitMEX’te XRP, kısa süre içinde 12 sente düştü ve ardından geri yükseldi.

Long pozisyonları tasfiye oldu: Trader’lar isyan etti

Bu düşüş, platformu kullanan bazı trader’ların long pozisyonlarının tasfiye edilmesi nedeniyle büyük kayıplar görmesine neden olduğu bildirildi.

Bu haberin yazıldığı esnada XRP, 32 sentin üzerinde işlem görüyor. 24 saatlik kazanç ise yüzde 8’in üzerinde.

Bu düşüş, BitMEX’te daha farklı bir grafik çizdi ve platformun XRP/USD ticaret çifti, tek bir saatlik mumda 0,12 doların biraz altına indi.

Önemli kripto para birimi analisti Galaxy, düşüşten bahsetti ve platformdaki grafiği takipçileriyle paylaştı.

BitMEX’teki Ripple (XRP) düşüşü esnasında stop-loss’un çalışmadığı iddiası

BitMEX gibi platformlar, müşterilerini bu tür hareketlerden korumak için tedbirler uygularken, BitMEX’in “Açık Piyasa Fiyatlandırması” açık pozisyonların ani tasfiyelerden kaynaklanan manipülasyon veya likitsizliği durdurmak için inşa edildi.

Twitter’da Marc de Koning adında bir kullanıcı, son bir tweet’te, koyduğu stop loss’un çalışmadığını ve tüm hesabının likidite edildiğini ifade etti.

BitMEX konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

newsBTC

Bitcoin golden cross tamamlanmak üzere: Altcoinler nasıl etkilenecek?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin