BitMEX CEO'sundan inanılmaz Bitcoin tahmini ve Satoshi Nakamoto yorumu
BitMEX CEO'sundan inanılmaz Bitcoin tahmini ve Satoshi Nakamoto yorumu

BitMEX CEO’sundan inanılmaz Bitcoin tahmini ve Satoshi Nakamoto yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para türev ticaret platformu olan BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes, kripto pazarlarının geleneksel varlıkların nasıl işlem yaptığı üzerinde doğrudan bir etkisi olacağını söylüyor.

Arthur Hayes’ten devasa Bitcoin tahmini

Singapur’daki Milken Enstitüsü Asya Zirvesi’nde Arthur Hayes, geleneksel pazarlardaki trader’ların gelecekte daha az uyuyacaklarını söyledi:

Pazarımızdaki bazı uygulamalar geleneksel ticarette taklit edilecek. Bütün bunlar geleneksel hisse senetlerine girecek, hisse senetleri, tahviller ve döviz ticareti bunları yapacak… Bundan kurtulup önümüzdeki 10 yıl içinde her şeyin dijital olacağını anlayınca, Bitcoin’in gelecekteki ekonominin önemli bir parçası olabileceğini anlıyorsunuz.

Wharton İşletme Fakültesi mezunu Arthur Hayes, Bitcoin’de aşırı derecede boğa kalmaya devam ettiğini söyledi. Arthur Hayes, BTC’nin önümüzdeki yıl 20.000 dolara varacağına ve önümüzdeki üç yıl içinde 100.000 dolara ulaşacağına inanıyor.

BitMEX CEO’su: “Satoshi Nakamoto öldü!”

Anonim Bitcoin’in kurucusu kimliği hakkındaki tartışmalara gelince, Hayes onun kimliğinin muhtemelen sonsuza dek gizemli kalacağını söylüyor:

Bence Satoshi Nakamoto çoktan ölmüştür.

BitMEX, borsanın yasa dışı olarak ABD sakinlerinin platformunda işlem yapmasına izin verip vermediğini araştıran ABD Vadeli İşlem Emtia Ticaret Komisyonu (CFTC) ile savaşa devam ediyor. BitMEX ise Amerikan vatandaşlarının platformunda işlem yapmasını önlemek için elinden gelen her şeyi yaptığını söylüyor. Borsadaki hacimler soruşturmanın Temmuz ayında açıklanmasından sonra azaldı, ancak Hayes işlerin hala büyümekte olduğunu ve şirketin işe alım çılgınlığı içinde olduğunu söyledi. Etkinlikte konuşurken Arthur Hayes, kendisi CTFC soruşturmasını doğrudan ele almadı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin