XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Başarılı analistten patlayıcı Ripple (XRP) fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zycrypto analisti Lorenzo Stroe’e göre, Ripple (XRP)’ın bu kadar büyük bir yükseliş hareketinden sonra geri çekildiğini görmek sürpriz değil. Bu konsolidasyon kötü görünebilir, ancak Lorenzo Stroe’e göre fiyat henüz EMA’nın fiyatına bile dokunmadığından hala oldukça sağlıklı.

Lorenzo Stroe’e göre, dik düşüşe rağmen Ripple (XRP) fiyatı sağlıklı

Lorenzo Stroe’e göre, yatırımcıların 0,257 dolar üzerindeki her şeyin daha düşük olduğunu akılda tutmaları gerekiyor, bu nedenle XRP daha fazla konsolidasyonla karşı karşıya kalsa bile, boğalar hala iyi bir yerde olacak ve yükseliş eğilimi bozulmadan kalacak. Son iki günün hacmi önemli ölçüde daha düşüktü, bu da ayılar için kuvvet eksikliği olduğunu gösteriyor.

Dalgalanma (XRP), Dik Ama Sağlıklı Konsolidasyonla Yüzleşiyor

TradingView tarafından sağlanan XRP/USD grafiği

Lorenzo Stroe’e göre, şu an trader’lar için en büyük fırsat 4 saatlik grafikte. 0,2984 dolarlık en yüksek ve 0,28 dolarlık düşük olan net bir Denge paterni oluştu. Lorenzo Stroe’e göre desenin hangi yönde kırılacağını bilmemeliyiz, ancak 2 seviyeden birinin kırılması durumunda patlayıcı bir hareket olacağını biliyoruz.

Dalgalanma (XRP), Dik Ama Sağlıklı Konsolidasyonla Yüzleşiyor

TradingView tarafından sağlanan XRP/USD grafiği

Lorenzo Stroe: “XRP’nin kısa vadeli görünümü halihazırda yükseliş gösteriyor.”

Halen, haftalık grafik hem 26 dönemlik EMA hem de 12 dönemlik EMA’dan reddedilen uzun bir üst fitili olan bir mum çubuğu oluşturdu. Bu Lorenzo Stroe’e göre,kesinlikle boğalarla ilgili olabilir. Aylık grafik, boğaların eğilimi değiştirmeye bile yakın olmadıkları için en kötüsü.

Tek hamlede 0,51 doların üstüne çıkmak kesinlikle denklemin dışında ancak daha düşük bir seviyeye ayarlamak bile karmaşık görünüyor. Lorenzo Stroe’e göre, XRP’nin kısa vadeli görünümü halihazırda yükseliş gösteriyor. Lorenzo Stroe’e göre, teknik göstergelerin çoğu kısa vadede alım yapmak ve uzun vadede tutmak veya satmak için sinyal veriyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin