BitMEX kullanıcı tabanını hızla kaybediyor! Yasal kaygılar zirve yaptı
BitMEX kullanıcı tabanını hızla kaybediyor! Yasal kaygılar zirve yaptı

Bitmex CEO’su: “ICO’lar geri döndüğünde Ether hızlıca 200 dolar test edecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitMEX CEO’su Arthur Hayes ICO’ların 18 ay içerisinde geri döneceğini ve bu durumda Ether ’in (ETH) hızlı bir şekilde toparlanacağını düşünüyor.

BitMEX, bilindiği gibi dünyanın en büyük ticaret platformlarından biri haline gelen Hong Kong merkezli bir kripto para alım satım platformu.

Özel bir röportajda konuşan Hayes, 2018’de ICO pazarları için ölü geçen bir sezon sonrası bu projelerin geri döneceğini tahmin ediyor:

Ether için kullanım durumu öncelikle ICO’lar. Bu pazar şu anda ölü. Yeni projeler ortaya çıktığında, Ether agresif şekilde toparlanacak. ICO pazarı geri döndüğünde, Ether hızla 200 doları test edecek. ICO’nun yeniden doğuşunun zamanlamasını 12 ile 18 ay arasında olacağını tahmin ediyorum.

Hayes, bu yorumunu kripto para piyasalarında ender görülen istikrar bir gün sonrasında yaptı. ETH/USD bir haftada iki katına çıktıktan sonra 129 doların yüzde 1’i civarında bir aralıkta işlem görüyor.

Ether 2018’de yüzde 90 oranında değer kaybetti

Kısa vadede en iyi performans gösteren oyunculardan biri olan ve bir zamanların en büyük altcoini Ether, 2018’de yüzde 90’ın üzerinde zarar gördü.

Bununla birlikte, önümüzdeki 12 – 18 ayda, Hayes ilk önce stabil coinleri ICO’ların yeniden canlanmasından önce ön planda olacak varlıklar olarak tahmin ediyor:

Menkul kıymet tokenleri ve stabil coinler, 2019’da yatırımcılar için cazip hale gelecekler. Temel var olma nedenleri sorunlu olsa da, bu zor dönemdeki yatırımcılar, kolay zengin olmanın bileti olacağına inandıkları her şeye kilitlenecekler.

Bununla birlikte Hayes, piyasanın 2017 ICO patlamasının yükselişine benzer bir ralli yapıp yapamayacağına ise değinmedi.

Hayes Bitcoin içinde bir fiyat aralığı tahmini yaptı

Bitcoin (BTC) için Hayes, gelecek yıl için oldukça küçük bir ticaret koridoru içinde olacağını düşünüyor. Bu fiyat aralığını ise 1.000 ile 10.000 dolar arasında olacağını tahmin ediyor. Bazı kaynaklar ise Bitcoin’de yer alan kurumsal yatırımcıların yeni finansal araçlardan dolayı fiyatının çok daha yüksek olacağını düşünüyorlar.

Geçtiğimiz hafta sonu, TRON (TRX) merkezsiz uygulama (DApp) geliştirme platformu CEO’su Justin Sun, ETH’nin “yavaş yavaş çökeceğini” iddia etmişti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin