BitMEX Borsası platformuna EOS’u ekledi
BitMEX Borsası platformuna EOS’u ekledi

BitMEX Borsası platformuna EOS’u ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Haziran tarihinde BitMEX’in kurucusu ve CEO’su olan Arthur Hayes Twitter sayfasında resmen, BitMEX Borsası platformunda EOS’u listelediğini ve şimdi ticaretinin yapılabileceğini açıkladı.

BitMEX Borsası platformuna EOS’u ekledi

Arthur Hayes, konuya yönelik Twitter aracılığı ile şu paylaşımı yaptı:

EOS artık BitMEX platformunda. BitMEX platformu aracılığıyla 20x kaldıraç ile $EOSM18 ticareti yapın.

Arthur Hayes ağa EOS’u ekleyerek ticaret yapısına derin bir anlayış getireceğini iddia ediyor. EOS, geliştiricilerin kamu forumlarında merkezi olmayan uygulamalar geliştirmelerini sağlayan akıllı bir sözleşme platformu olarak hizmet veriyor. Ağ, Blockchain içinde iletişimine izin verdiği, kırık uygulamaların sabitlenmesi, kendi kendini tanımlayan arayüzler açısından esnek ve EOS ekosisteminin yatırım ve büyümesine büyük bir ilgi gösterdiği için oldukça ölçeklenebilir.

EOS işlem ücretlerini kaldırmayı hedefliyor

EOS, saniyede milyonlarca işlem yapabilmek için işlem ücretlerini kaldırmayı da hedefliyor. Platform, ölçeklenebilirliğinden dolayı önemli bir cazibe kazanıyor. BitMEX ile işlem yapmak, Bitcoin üzerinde 100x’e kadar kaldıraç ve son kullanma tarihleri ​​olmaksızın altkoin sözleşmelerinde daha yüksek kaldıraç sağlar. Bu yılın başlarında Hayes, ticaret motoru teknolojisinde önemli değişiklikler yaptıktan sonra yeni EOS vadeli işlem sözleşmesinin lansmanını duyurdu. EOS vadeli işlem sözleşmeleri $EOSM18 için token listeleme 7 Haziran ve 29 Haziran tarihleri arasında planlanıyor.

BitMEX ayrıca yeni kullanıcıların kum havuzu test değişiminde siparişleri yerleştirme, yürütme ve iptal etme olanağını sağlar. Hayes ayrıca, kullanıcıların ilk önceliğinin güvenlik olduğunu belirtiyor. Böylece kullanıcılar işlemlerinde herhangi bir kayıp yaşamıyor. Platformun, dijital para birimlerinin küresel olarak benimsenmesiyle daha büyük kârlar elde etmesi bekleniyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin