Son Bitcoin fiyat artışı nedeniyle tasfiye edilen short’lar artıyor
Son Bitcoin fiyat artışı nedeniyle tasfiye edilen short’lar artıyor

BitMEX Borsası dünyanın en pahalı ofisini kiraladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kaldıraçlı kripto para borsası BitMEX Borsası dünyanın en pahalı ofisini kiralıyor. BitMEX, Hong Kong’da yer alan Cheung Kong Center’ın 45. katına taşınıyor.

BitMEX Borsası, ofise metrekare başına 28,66 dolar ödeyecek

Şirketin, yeni lokasyonunda metrekare başına 28,66 dolar ödeyeceği belirtiliyor. Ancak borsa Hong Kong’daki Victoria Limanı’nda yer alan bir lojistik ve depo alanı olan eski merkezinde metrekare başına sadece 3,18 dolar ödeme yapıyordu. Şirket, 20.000 metrekareden oluşan katın tamamı için 573.200 dolar kira ödeyecek.

BitMEX, başlangıçta katın yarısını istiyordu ancak daha sonra genişleme planları kapsamında katın tamamı kiralandı. BitMEX’in yeni ofisinin kirası, bundan yedi yıl önce Hong Kong’un merkezindeki bir ofis birimi için metrekare başına ödenen ve bir rekor olan 26,75 dolarlık bedelden daha yüksek.

BitMEX kesintisi Bitcoin fiyatında artışa neden oldu

Dünyanın en pahalı emlak fiyatlarına rağmen, Hong Kong birçok yüksek profilli kripto ve Blockchain firmasını çekmeyi başardı. Bu şirketlerden biri olan Black.One, Hong Kong’da yer alan Central Plaza’da 16.600 metrekarelik bir ofiste bulunuyor. BitMEX’in kiracıları arasında; Bank of America, Barclays, Bloomberg, Goldman Sachs ve Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu gibi prestijli adresini paylaşacak şirketler bulunuyor.

Kaldıraçlı kripto para borsası BitMEX, planlanan bakım çalışmaları nedeniyle bir süre kapalı kaldı. Bu sürede tüm kripto para birimleri için toplam piyasa hacminin bir saatten az bir sürede 12 milyar dolar arttığı görüldü. Ayrıca kripto para yatırımcılarının önde gelen kripto para için kısa pozisyon açamadığı tam bu dönemde Bitcoin’in fiyatı, yüzde 4 oranında arttı.  BitMEX’in ofis kiralaması da bu döneme denk geliyor.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin