bitcoin 23 ağustos
BTC kanal hareketini kırabilecek mi?

Bitcoin 23 Ağustos gün içi fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 23 Ağustos fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde listeledik:

    • Bitcoin dün büyük bir sıçrama yaparak fiyatını 1 saatlik zaman diliminde 6.460 dolardan 6.900 dolara kadar yükselti.
    • Bu görülen yükselişin ardından BTC fiyatı hızlı bir düşüş yaşayarak, günlük kapanışta mevcut değerlerinin de altına gerileyerek, 6.360 dolar seviyelerine geriledi.
    • Bu yüksek dalgalanma hareketi Bitcoin’in seyrettiği kanalı kırmasına neden olsa da yükseliş hareketinde istikrar yakalanamadı. Ve BTC yeniden rutin hareketlerine geri döndü.

Bitcoin 23 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin fiyatının bu hafta ki hareketlerinde genel olarak BTC/USD saatlik grafiğinde birbirine yakın seyreden 100 ve 200 hareketleri ortalamaları pivot yaptığını görüyoruz. oluşan fiyat hareketleri bu hareketli ortalamalar etrafından gerçekleşirken zaman zaman da Bitcoin’in içinde bulunduğu kanaldan çıkma hareketlerine şahit oluyoruz.

Ortalama 6.300 – 6.500 dolar fiyat aralığında salınım gösteren Bitcoin, dün Asya işlem saatlerinde normal fiyat hareketlerinin dışında bir fon girişi ile ani bir sıçrama gerçekleştirdi. Aşırı bir alım ile fiyatı yaklaşık 1 saat içerisinde yüzde 6,5 oranında artarak 6.900 dolar seviyesini gördü. Ancak bu yükseliş sonrası fiyatın kademeli olarak gerilediğini ve gün içerisinde devamlı düşüşler yaşadığına şahit olduk.

Bu yüksek volatilit hareketlerin ardından ise zaman zaman yüksek hacimli saat dilimlerine rastlandı. Fakat Bitcoin genel olarak 23 Ağustos sabahına düşük hacim ile başlamış gibi görünüyor. An itibarıyla 6.450 dolar seviyesinde birleşmiş olan 100 ve 200 hareketli ortalamalar Bitcoin için bir dinamik direnç görevi görürken, BTC fiyatının bu seviyenin hemen altında 6.430 dolarda olduğunu görüyoruz.

Yaşadığı son düşüş sonrası ise toparlanma sinyali veren Bitcoin’in özellikle dünkü düşük seviyesi içinde bulunduğu kanalın alt bandı olarak kabul ettiğimiz 6.330 dolara kadar olması Bitcoin için olumlu bir gelişme olarak kaydedilebilir.

Bitcoin fiyatının hareketli ortalamaların üzerine çıkması durumunda kazanımlarını arttırma olasılığı yüksek dururken, Bitcoin fiyat hareketlerinde 6.500 dolar ana direnç seviyesinin test edileceği bir gün görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin