Bitmain’ın madencilik havuzu Antpool bu anlaşmayla faaliyetlerini ABD'ye genişletecek
Bitmain’ın madencilik havuzu Antpool bu anlaşmayla faaliyetlerini ABD'ye genişletecek

Bitmain’in madencilik havuzu Antpool, NBA takımı Houston Rockets’a sponsor oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto ve Bitcoin madencilik şirketlerinden biri olan Bitmain’in madencilik havuzu Antpool, NBA’in popüler takımlarından biri olan Houston Rockets ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bitmain’ın madencilik havuzu Antpool bu anlaşmayla faaliyetlerini ABD’ye genişletecek

Sponsorluk anlaşması 2018-2019 sezonu için geçerli olacak ve özellikle spor endüstrisi ile ilişkilerde kripto parayla yaşanmakta olan benzer farkındalık ve tanıtım programlarının sayısının artmasına katkıda bulunacak. Antpool’un operasyon müdürü Haijiao Li’ye göre, şirketin ABD’ye genişlemedeki ivmesini Houston Rockets ile ortaklaşa sürdürmekten daha iyi bir yolu yok.

Kripto endüstrisinin hala ana akım yolunu bulmaya çalıştığı bilinen bir gerçek. Kripto paraların benimsenmesini teşvik etmek için pek çok uygun eğitim gerekiyor. Bu anlaşmalar sektörde daha popüler hale geliyor ve aynı zamanda istenilen karşılığı veriyor.

Hem beyzbol hem de futbol alanında bir dizi benzer ortaklıklar yapıldı

Diğer sporların yanı sıra hem beyzbol hem de futbol alanında bir dizi benzer ortaklıklar yapıldı. Bu tür ortaklıkların sebebi, profesyonel spor takımlarının seyirci kitlelerinin çok fazla olması. Aynı felsefe, eğlence endüstrisindeki ünlülerle iş yapan şirketler tarafından uygulanıyor.

Ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin