çip üretim devi
Çip üretim devi TSMC raporu ile kripto madencilik gelirindeki büyük düşüşü belgeliyor

Bitmain, yeni madencilik ekipmanlarını piyasaya sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin madencilik devi Bitmain, kripto para birimleri için iki yeni kablosuz yönlendiriciyi piyasaya süreceğini açıkladı. Bu ekipman, Bitmain’in kripto madenciliği donanım çözümleri için tüketici teknolojisi alanı olan Antminer tarafından pazara sunulacak.

Antrouter R3-DASH ve Antrouter R3-SIA piyasada!

Kablosuz yönlendiriciler Antrouter R3-DASH ve Antrouter R3-SIA olarak adlandırılıyor. Bunlar kablosuz internet için tamamen işlevsel yönlendiriciler olmalarının yanı sıra, Bitmain’in processing çipleri ile kripto para madenciliğine olanak tanıyor.

R3-DASH yönlendirici, şu anda 1 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip olan Dash kripto parasını kullanacak. Bir DASH tokeni şu anda 167,33 dolar değerinde. R3-SIA yönlendiricisi, 200 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip olan Siacoin’i kullanacak. Tek bir SC tokeni şu anda yaklaşık 0,005 olarak değerlenir.

Bitmain, madencilik için ASIC çipleri üretiyor

Bitmain’ın çevrimiçi mağazasında, Litecoin’in yanı sıra Bitcoin dahil olmak üzere diğer özel yönlendiriciler de bulunuyor. Ayrıca şirket, kripto madenciliği için özel ASIC çipleri üretiyor ve dünyanın en büyük kripto madencilik tesislerinden bazılarını işletiyor. Ayrıca Bitmain, Texas eyaletinde kuracağı yeni tesisine 500 milyon dolar yatırım yapıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin