Gürcistan'da kripto para madenciliği olağanüstü boyutlara ulaştı.
Gürcistan'da kripto para madenciliği olağanüstü boyutlara ulaştı.

Bitmain, kripto para madencisi ve madencilik tesisi eşleştirme hizmeti başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para madencilik ekipman üretimi konusunda önemli bir isim olan Bitmain, yakın zamanda kripto para madenciliği ve madencilik tesisi eşleştirme hizmeti vereceğini açıkladı.

Dünya Dijital Madencilik Haritası (WDMM) adı verilen hizmet, 8-10 Ekim tarihlerinde Frankfurt’ta gerçekleşecek olan Dünya Dijital Madencilik Zirvesi’nde duyurulacak. Bu hizmet,  belirli bir ücret karşılığında host hizmeti vermek için yer arayan kripto para madencilerinin donanımlarını mevcut kaynaklara sahip madencilik tesisleriyle güçlendirmelerini sağlayacak.

Bitmain’in Madencilik Çiftliği Direktörü Matthew Wang, basın açıklamasından şöyle alıntı yapıldı:

WDMM, maden çiftlikleri ve donanım sahiplerini tamamen yeni bir şekilde birbirine bağlayarak uzun vadede kripto para madenciliğinin daha sürdürülebilir olmasına yardımcı olacak. Bu, madencilerin donanımlarının kullanım ömrü boyunca sürekli destek sağlama ve sektörün genel büyümesini destekleme taahhüdümüzün bir parçasıdır.

Etkinlik sırasında madencilik tesisi sahipleri WDMM’de listelenmek üzere başvurabilecekler. Tesislerin listeye girebilmesi için, ne kadar kapasiteye sahip olduklarını da içeren madencilik tesisleri hakkında ayrıntılı bilgi vermeleri gerekiyor.

Buna karşılık Bitmain, “madencilik çiftliği tasarımında yardım, yabancı müşterilere ev sahipliği yapmak için bağlantılar ve operasyonlar, satın alma ve inşaat konularında destek” gibi kişiselleştirilmiş hizmetler de sunacak.

Bitmain, kripto para pazarının toparlanması ile bir miktar başarı elde etti. Bu ayın başlarında Antminer S17e ve T17e’nin ilk partisi, madencilerin donanım taleplerinin artmasıyla hızlı şekilde satıldı. Öyle ki, Bitcoin hash oranı, son zamanlarda yeni bir zirve seviyesi gördü.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin