Bithumb Vechain token takasını otomatik olarak gerçekleştirecek
Bithumb Vechain token takasını otomatik olarak gerçekleştirecek

Bithumb Vechain ana ağ lansmanını ve token takasını destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MainNet (ana ağ) günü yaklaşırken, VeChain token takası için başka bir borsa platformundan destek alıyor. Ünlü Koreli kripto para birimi borsası Bithumb VeChain ana ağ lansmanını ve token takasını destekleyeceğini birkaç saat önce resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu.

Bithumb Vechain token takasını otomatik olarak gerçekleştirecek

Bithumb üzerindeki token takası, tüm kullanıcılar için kolaylık sağlayacak platformda otomatik olarak gerçekleştirilecek. Bithumb tarafından yayınlanan bildiriye göre, token takası 16 Temmuz’a kadar sürecek ve zaman çizelgesi VeChain Vakfı tarafından belirleniyor.

Takas sırasında, mevcut ERC20 tokenleri, 1:100 oranında VeChainThor (VET) tokenleri ile değiştirilecek. VeChain, VeChainThor mobil cüzdanı, X-Node uygulaması, Ledger cüzdanı ile VeChain token entegrasyonu ve çok daha fazlası gibi ana ağ lansmanından hemen sonra yapılacak pek çok etkinliğe sahip.

Vechain fiyatında son durum

VeChain yazım sırasında, %1,5 oranında artışla 2,6 dolardan işlem görüyor. VeChain şu anda, 1,4 milyar dolarlık piyasa değeriyle 17. sırada yer alıyor. Yazım sırasında dolaşımda yaklaşık 547 milyon token var. Tüm kripto para piyasası yüksek volatilite gösterdiği için kripto parada düşüş eğilimine doğru çekiliyor.

Vechain fiyat grafiği
Vechain fiyat grafiği

Geçtiğimiz haftalarda Güney Kore merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Bithumb hacklendi. Yaşanan bir hack saldırısı sonucu 30 milyon dolarlık kripto para çalındığını fark eden borsa, mevduat ve para çekme işlemlerini askıya aldı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin