Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor
Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor

Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor. Güney Koreli kripto para birimi borsası Bithumb sosyal medya siteleri ve bloglar dahil olmak üzere sosyal medya için bir P2P ödeme platformunu başlatıyor. Borsa ayrıca 600 markaya ait 12.500 çeşit cep kuponu satmaya da hazırlanıyor.

Bithumb sosyal medya kripto ödeme sistemi “SNS Pay”

Güney Kore’deki en büyük ikinci kripto para borsası Bithumb geçtiğimiz günlerde bir “sosyal medya optimizasyon ödeme platformu” başlattığını duyurdu. Geçici olarak SNS Pay olarak adlandırılan bu P2P platformu, sosyal ağ siteleri (SNS) ve bloglar dahil olmak üzere sosyal medyada ödemeleri destekliyor.

SNS Pay, sosyal medya içerisinde ödeme yapmaya izin veren bir sistem

Bithumb konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

SNS Pay, sosyal medyada kayıtlı ürünleri paylaşma, faturalandırma ve pazarlama desteği içeren bir hizmet. Özellikle aynı UI/UX ve sosyal medya içerisinde ödeme yapmaya izin veren bir sistem oluşturuyoruz.

Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor
Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor

“SNS Pay, ödeme maliyetlerini düşürerek, satın almaları kolaylaştıracak.”

Bithumb, müşterilerin ürünlerini satan bir çevrimiçi mağaza aramak zorunda kalmadan sosyal medyada popüler olan malları satın almak için yeni platformunu kullanabileceğini açıkladı. Bithumb yetkilisi konuya yönelik şunları söyledi:

SNS Pay’ın, sosyal medyada alışveriş yapmak için gerçek satın almanın yol açtığı dönüşüm oranının önemli ölçüde arttırması beklenmekte. SNS Pay, ödeme maliyetlerini düşürerek, satın almaları kolaylaştıracak.

Güney Kore, aktif sosyal medya kullanıcılarının yüksek olduğu ülkeler arasında

Güney Kore, aktif sosyal medya kullanıcılarının yüksek olduğu ülkeler arasında. Şu anki nüfusu, Birleşmiş Milletler’in en son tahminine göre 31 Mart itibarıyla 51.118.262’dir. Statista’nın verilerine göre, nüfusun %84’ü geçtiğimiz yılın üçüncü çeyreği itibariyle aktif sosyal medya kullanıcıları. Geçen yılın ikinci çeyreğine yönelik verilere göre, yaklaşık 43 milyon insan Kakao Talk’ı aktif olarak kullanıyor.

Bithumb, Wincube Marketing ile stratejik bir ortaklık kurdu

Geçen hafta Bithumb ayrıca, alış veriş kupon hizmetleri sunan Kore e-ticaret sitesi olan Wincube Marketing ile stratejik bir ortaklık kurduğunu da duyurdu. Bithumb, Wincube Marketing ile yapılan ortaklık kapsamında şirketin, 600 markadan 12.500 çeşit cep alış veriş kuponunu hediye sertifikaları aracılığıyla satacağını belirtti. Bithumb ayrıca, müşterilerin ticaret sırasında elde ettikleri kripto paraları veya hediye satın almak için  Kore parasını kullanabileceklerini de sözlerine ekledi.

Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor
Bithumb sosyal medya için kripto ödeme platformu başlatıyor

Bithumb, 15 kripto paranın ticaretini sunmakta

Bithumb şu anda: Bitcoin, Ripple, Eter, EOS, İCON, Qtum, Tron, Ethereum Classic, Vechain, Bitcoin Cash, Litecoin, Bitcoin Gold, Monero, Dash ve Zcash gibi 15 kripto paranın ticaretini sunmakta.

“Kripto paralar artık gerçek paraların sahip olduğu görevi üstlenecek.”

Bithumb son olarak şu açıklamayı yaptı:

Kripto paraların artık sadece yatırım aracı olma zamanı sona erdi. Kripto paralar artık gerçek paraların sahip olduğu görevi üstlenecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin