Bithumb bt token
Bithumb Global, Bithumb Chain öncesi yerel kripto parası BT tokeni piyasaya sürüyor

Bithumb DEX resmen başlatıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Bithumb, resmi olarak merkezi olmayan borsa Bithumb DEX Borsası’nın başlatıldığını duyurdu.

Bithumb DEX ve merkezi borsalar arasındaki temel farklar

Bithumb’un ortak girişimi olan OneRoot tarafından yayınlanan bir yazıda, DEX’in temel özellikleri üzerinde duruluyor. OneRoot, teknik destek sağlamak için Bithumb ile birlikte çalışacak küresel bir Blockchain firması. Yazıda OneRoot, Bithumb DEX ve merkezi borsalar arasındaki temel farklara değerlendirerek, şunları söylüyor:

Merkezi borsaların aksine, DEX’in varlıkları akıllı sözleşmelerde saklanır ve kullanıcılar tarafından bağımsız olarak kontrol edilir ve bu da daha fazla güvenlik sağlar.

DEX, OneRoot’un R1 protokolünü kullanacak

DEX’in işlemlerinin ve bilgilerinin çoğu, siparişlerin eşleştirilmesi hariç, Blockchain’e kaydedilecek. OneRoot’un R1 protokolü, işlem hızlarında artış sağlamak için zincir dışı sipariş eşleştirmesi sağlayacak. R1 protokolünü kullanmanın getirdiği ilave fayda, likidite ve sipariş verilerinin, daha iyi işlem derinliği ve daha yüksek varlık likiditesine olanak tanıyan diğer her bir R1 bazlı borsa ile paylaşılması. Bu lansman öncesinde, Bithumb Borsası yakın zamanda Singapur merkezli konsorsiyum BK Global Consortium’a 365 milyon dolar karşılığında bir kontrol hissesini sattı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin