Blockstream CSO’sundan çarpıcı Ethereum tahmini
Blockstream CSO’sundan çarpıcı Ethereum tahmini

Ethereum 13 Ekim görünümü: ETH 200 dolar direncini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 13 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum, 20 dolar direncini geçme mücadelesine devam ederken, fiyatın zaman zaman aşağı sarktığı görülüyor.
  • Son büyük düşüş sonrası ETH fiyatı, 190 doların altını görse bile bu noktadan hızlı şekilde toparlanmayı başardı.
  • Dün oldukça düşük hacimli hareket eden Ether, bundan dolayı 200 dolar direncini kıramadı.

Ethereum 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1.60 oranında değer kazanırken, Bitcoin karşısında ise yüzde 2,14 oranında değer kazandı.

Ethereum 13 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum düşükte olsa olumlu bir görünüm ile başladı. Fakat henüz sahip olduğu işlem hacmi 200 dolar direncini geçmek için yeterli görünmüyor. Ayrıca hafta sonu seansında olmamızdan dolayı yüksek fiyat hareketlerinin oluşma olasılığı düşük olduğundan ETH fiyatının yatay seyirde devam etmesi beklenebilir.

Bunun yanında gün boyu geçilemeyen ana direnç seviyesi alıcı yönlü işlemlerin zayıflamasına neden olabilir. Bu durumda ise Ethereum’un daha önce destek seviyesi olarak çalışan 190 dolar seviyesine kadar gerilediğini görebiliriz.

Bu yüzden gün kapanışına kadar 200 dolar direncinin üzerinde kalıcı olmak ETH/USD paritesi için oldukça önemli gözüküyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH/USD 4 saatlik grafiğinde MACD’nin konumuna baktığımızda negatif bölgedeki tepe formasyonunu tamamlamak üzere olduğunu görüyoruz. Ether’in normal seyirde devam etmesi, teknik görünümü bozacak herhangi bir olumsuz haberin gelmemesi durumunda pozitif bölgeye çıkabilecek olan MACD, yükseliş yönlü sinyaller üretebilir.

Aşırı satım bölgesinden yukarı ivmeli olarak hareket eden Stokastik göstergesi ise konumu itibarıyla aşırı alım bölgesine kadar bir miktar daha artış olabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki saatlerde 4 saatlikte RSI göstergesinin 50 seviyesine ulaşması 200 dolar engelinin aşılması için önemli bir hareket olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin