Ödemeler için Dash tokeni kullanımı son 15 günde patlama yaşadı
Ödemeler için Dash tokeni kullanımı son 15 günde patlama yaşadı

3 binden fazla işletme, ödemeler için Dash tokenini kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda neredeyse yarısı Venezuela’da bulunan dünya çapında 3.000’den fazla işletme, ödemeler için Dash tokenini kabul ediyor.

Ödemeler için Dash tokeni kullanımı son 15 günde patlama yaşadı

Dünya genelinde 3.000’den fazla işletme artık Dash ile ödeme kabul ediyor. Bu sayı, Dash’ın ticari olarak kabul edilmesinde bir patlama yaşadığı son zamanlarda önemli ölçüde arttı. Bu rakam, sadece 15 gün önce 2.300 seviyesindeydi ve bu süre boyunca her gün yaklaşık 50 yeni işletme Dash ekosistemine katıldı.

Venezuela, Dash ekosisteminde yükselen yıldız haline geldi. Şu ana kadar 1.375 işletme Venezuela’da Dash’ı kabul ediyor. Bu, Dash’ın bilinen küresel satıcı kabulünün %45’inden fazlasını oluşturuyor. Bu rakam, üç hafta önce 928’den azdı, yani sadece 18 günde Venezuela’dan yaklaşık 447 işletme Dash ekosistemine katıldı.

Dash gerçek dünyada benimsenmede üssel büyüme yaşadı

Dash, kripto para dünyasının geri kalanı ayı piyasasında durgun seyrederken, gerçek dünyada benimsenmede üssel büyüme yaşadı. Büyük kripto borsalarından gelen istatistikler, geçtiğimiz yılın sonunda Bitcoin ve Bitcoin Cash işlemlerinde keskin bir düşüş gösterdi. Bu, piyasadaki düşüşe ve piyasa faaliyeti düşüşüne denk geldi. Böylece Dash, ayı piyasasına rağmen işlem hacminde anlamlı bir düşüş göstermediği gibi, daha yüksek bir gerçek dünya kabulünü de yansıtan, daha geniş bir sahiplenmeye ulaştı.

Dashforcenews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin