BitRiver, enerjiyi geri dönüştürmek için kripto para çıkartıyor
BitRiver, enerjiyi geri dönüştürmek için kripto para çıkartıyor

Bitfury yeni nesil Bitcoin (BTC) madenciliği ASIC’lerini başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto para madencilik şirketlerinden biri olan Bitfury, yeni nesil Bitcoin (BTC) madenciliği ASIC’lerinin “Bitfury Clarke” ile artık mümkün olduğunu açıkladı.

Yeni nesil Bitcoin (BTC) madenciliği “Bitfury Clarke” ile artık mümkün

Resmi bir basın açıklamasına göre, yeni Bitfury Clarke, fiyat/kalite oranını karşılaştırırken mükemmel bir seçim yapan dikkatli bir montaj süreci sayesinde Bitcoin (BTC) madenciliğini optimize etmeyi hedefliyor. Konuya yönelik yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

14nm Bitfury Clarke ASIC tamamen SHA256 Bitcoin madenciliği yapıyor. Saniyede 120 gigahashes (GH/s) ve gigahash (mJ/GH) başına 55 milijoule kadar düşük bir enerji verimliliği oranı olan bir hash’tı çalıştırabilir. Bitfury Clarke’ın ihtiyaç duyduğu besleme voltajı 0,3 volt kadar düşük olabilir.


Bitfury: “Müşteriler ve donanımlar eşit derecede önemli.”

Şirket ayrıca, yeni ASIC’leri kripto para madenciliği işine entegre etmeye karar veren herhangi bir müşteriye danışmanlık hizmetleri ve “kurumsal düzeyde profesyonel müşteri desteği” sunacağını açıkladı. Mükemmel donanım performansı sağlamanın yanı sıra, mükemmel bir müşteri hizmetine yönelme, diğer üreticilerin bu konuyla ilgili kötü şöhreti göz önüne alındığında, Bitfury’yi rekabetten uzaklaştırmayı amaçlayan bir iş hareketi olabilir.

Bitfury CEO’su Valery Vavilov, yeni ASIC ile oldukça mutlu. Valery Vavilo’nun düşüncesine göre, tasarım süreci, herhangi bir bariz kusur olmaksızın güçlü ve dengeli bir donanıma yol açacak kadar dikkatliydi.

Bitfury, Bitcoin hash rate’ının yüzde 2’sini kontrol ediyor

Valery Vavilov konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitfury, madencilik donanımımızı tasarlarken silikon ambalaj, verimlilik, optimum güç dağıtımı, soğutma tasarımları ve geliştirme hızı dahil olmak üzere tüm faktörlere bakıyor… Bunun, müşterilerimize en iyi yatırım getirisini sağlayan çözümler üreteceğini düşünüyoruz.

Bitfury, şu anda Bitcoin’in toplam karma gücünün (hash rate) (BTC) %2’sini kontrol ediyor. Bununla birlikte, pazardaki varlığı büyüyor, tüketicileri arasında güven oluşturuyor ve marka etrafında çok olumlu bir topluluk yaratıyor.

Bitrss

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin