Bitcoin ve Tether balinaları
Borsalarda görülen devasa Tether hareketleri ne anlama geliyor?

Bitfinex ve Tether draması: USDT belirsizliği için dev balinalar ve borsalar önlem almaya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex ve Tether haberleri, davaların ardından insanları speküle etmeye yönlendiren büyük bir vızıltı oluşturdu. Bu arada, cüzdanlardan borsalara çok büyük miktarda USDT gönderiliyor

Bitfinex ve Tether hazinesi 654 milyondan 210 milyona düştü

Twitter kullanıcısı @ soliel_dusoir9’a göre, Binance’in soğuk cüzdanından 127 milyon USD dolar hareket etti.

https://twitter.com/soleil_dusoir9/status/1122157378479296512

Haberler çıkmadan önce soğuk cüzdandaki mevcut bakiye 654 milyon USDT idi. Nisan 2019’dan bu yana, cüzdan da yaklaşık 210 milyon USD kaldı.

Ek olarak, Binance’den, 5 milyon USDT, Bitfinex ve Huobi’ye transfer edildi.

Ayrıca 5 milyon daha bilinmeyen cüzdandan Bitfinex’e transfer edildi.

Bir başka büyük USDT yığını, yaklaşık 13 milyon USDT, Poloniex borsasından 27 Nisan 2019 tarihinde Tether hazinesine gönderildi. Bu, ABD Doları’nı hazineye geri göndermek için kullanan Poloniex borsası olabilir. Birkaç dakika sonra, aynı miktarda USDT, Poloniex tarafından Tether hazinesine devredildi.

Haberler çıktığından beri stablecoin aktivitesinde bir artış oldu. 27.04.209 tarihinde Kraken Borsası’ndan Bitfinex Borsasına 10 milyon USDT taşındı. Benzer miktarda bir başka transfer Bitfinex’ten Tether hazinesine gönderildi.

Dahası, insanlar USDT’den Paxos, USDC gibi diğer stablecoin’lere geçiyorlar. Yaklaşık olarak 45 milyon USDC, USDC Hazine’sinden 27 Nisan 2019 tarihinde bilinmeyen iki farklı cüzdana taşındı.

İşlem iki farklı cüzdana gönderildi ve 15 milyon USDC ve 30 milyona bölündü. Yukarıdaki işlem dışında, 34 milyon USDC tutarında başka bir işlem USDC Hazine’den bilinmeyen cüzdana taşındı.

Stablecoin işlem hacmindeki artış, NYAG’ın öne sürdüğü davaya, Binance veya diğer borsalar gibi sektördeki oyuncular tarafından hafifçe önlem alındığını göstermektedir. Dava tamamlandıktan sonra NYAG’den gelen karar sektördeki diğer oyuncuları etkileyecek ve ekosistemdeki tüm kötü oyunculara net bir mesaj gönderecektir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin