Wollo (WLO) coin, Bitfinex'te yayınlanacak ilk Stellar tokeni olacak
Wollo (WLO) coin, Bitfinex'te yayınlanacak ilk Stellar tokeni olacak

Bitfinex, Stellar tabanlı Wollo (WLO) tokenini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bitfinex yakında platformunda listelenecek yeni bir kripto para hakkında bir duyuru yayınladı. Wollo (WLO) token, 19 Kasım’dan itibaren Bitfinex platformu tarafından desteklenecek.

Wollo (WLO) coin, Bitfinex’te yayınlanacak ilk Stellar tokeni olacak

Borsa yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

WLO’nun listelenmesi bizim için özel bir an. Çünkü Wollo coin Bitfinex’te yayınlanacak ilk Stellar tokeni olacak. Bu listeleme, Bitfinex ve Stellar yol haritasındaki önemli bir dönüm noktası olacak.

Öyle anlaşılıyor ki, Bitfinex, Stellar ağına değer veriyor. Bunun sebebi olarak da Stellar ağını,“aileler gibi toplulukların ortak bir ilgi alanı etrafında mikro-finansman ağları oluşturabileceği bir platform” olarak görmesi var. Bu aile odaklı platform aynı zamanda WLO kriptosunu başlatan Blockchain projesi Pigzbe’nin cazibesinin önemli bir parçası. WLO, Bitfinex tarafından atılan bir tweette “büyük ölçüde yenilikçi” olarak tanımlanıyor ve bu da borsanın proje için oluşturduğu coşku düzeyini (ya da belki de finansal yatırımı) kanıtlıyor.

ICO yarışının galibi Pigzbe’nin projesi

İsviçre‘nin Lugano kentindeki ICO yarışının galibi olan Pigzbe’nin projesi, küçük çocukları kripto para, ekonomi ve finansal planlama hakkında eğitmeyi amaçlıyor. Amacı, dünya çapında 400 milyonun üzerinde aileye ulaşmak ve zamanın para geleneğini geliştirerek kripto para birimini öğrenmeyi teşvik etmek. Şirket, uyumlu bir WLO kripto tokeni ile birlikte bir aygıt ve DApp yayınlıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin