Popüler Bitcoin borsası, yatırımcılar için yeni aracını yayınladı
Popüler Bitcoin borsası, yatırımcılar için yeni aracını yayınladı

Bitfinex olayı, Bitcoin yatırımcıları için büyük fırsat olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), Bitfinex ve Tether’ın ana şirketi iFinex’in yaşadığı bazı yasal sorunların ardından yakın zamanda 5.650 dolardan 5.250 dolara düştü. New York Başsavcısı (NYAG) ofisi şu anda Tether ve Bitfinex tarafından gerçekleştirilen finansal hareketleri araştırıyor. Bununla birlikte, Bitcoin pek çok kişinin umduğu gibi davranmadı.

Bitcoin’in gücü, güçlü olumlu bir duygu gösteriyor

Geçen hafta sonunda, NY Başsavcısı ofisi, iFinex’in kripto para birimleri ile ilgilenen yatırımcıları dolandırdığını belirtti. Rapora göre Bitfinex, Tether hazinesindeki nakit rezervlerle 850 milyon dolarlık zararı karşılamaya çalıştı. Bu fonlar, Tether’ın tokenini 1:1 ABD doları ile sürdürmek için daima mevcut olmalı. Bu, Tether’ın 1:1 oranında desteklenmediğini ve stabilcoin’i ivme kaybedebileceğini gösteriyor.

Bu, piyasayı şok etmesine rağmen, Bitcoin bu olumsuz haberler nedeniyle nispeten istikrarlı bir şekilde kaldı. Diğer dijital para birimleri aynı dönemde daha büyük zararlar kaydederken, Bitcoin %7 civarında düştü. Aynı zamanda Tether, bazı borsalarda USD %3’ün üzerinde düştüğünde ciddi değer kaybetti. Geçmişte, Tether kısa bir süre boyunca kaybettiğinde, Bitcoin fırladı. USDT kullanıcılarının çoğu, stabilcoin’ler hariç piyasadaki en istikrarlı sanal para birimi olan Bitcoin’e (BTC) taşındı.

Bu Bitcoin’e, girme fırsatlarından biri olabilir

Böylece, Bitcoin, Tether ve Bitfinex’in yasal sorunlarıyla ilgili haberlere zar zor tepki verdi. Girişim sermayesi şirketi VC’nin ortağı Chris Burniske, Twitter’da Bitcoin’in Tether haberine rağmen az etkilendiğini söyledi. Chris Burniske, kötü haberlerden sonra satmanın bir boğa piyasasında beklenen bir şey olduğunu söylemeye devam etti. Ancak uzman, Bitcoin’in reaksiyon göstermemesinin onu şaşırttığını belirtti.

Ayrıca Chris Burniske, boğa piyasasının geleceği için sağlam bir tabana sahip olmak için Bitcoin’in 4.000 dolar veya 200 haftalık SMA’ya geri çekilmesi gerektiğini de belirtti.  Bu aynı zamanda 2019’da kripto para birimi piyasasına girme fırsatlarından biri olabilir. Bloq Inc’in kurucu ortağı Jeff Garzik’e göre bunun bir çıkış alımı olduğunu açıkladı. Kullanıcılar borsadan çıktıklarında, para çekme yöntemleri başarısız olmaya başladığında Bitcoin gibi sabit para birimlerini satın almaları gerekir. Böylece, Bitcoin fiyatının ölmekte olan borsalarda daha yüksek olduğunu söyledi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin