Bitfinex, borsa platformuna çok önemli bir güvenlik özelliği ekledi
Bitfinex, borsa platformuna çok önemli bir güvenlik özelliği ekledi

Bitfinex kurumsal müşteri talebini karşılamak için önemli bir dış destek alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in en büyük borsası Bitfinex, bankalar, brokerler ve hedge fonlar ile ticaret yapmak için banka ve broker fonlarına ticaret ve güvenlik çözümleri sunan İsviçre merkezli Market Synergy tarafından sağlanan kurumsal düzeyde yeni bir bağlantıyı hayata geçiriyor.

Market Synergy, profesyonel yatırımcılara popüler alanın kripto para işlem çiftlerine 24 saat erişim sağlamak için Bitfinex’in FIX ağ geçidini destekleyen özel bir ağ kurdu.

Dış kaynaklı bağlantı sağlamanın yanı sıra, Market Synergy, Bitfinex’in kurumsal müşterileri için ortak konum servisleri de yönetiyor. Ve dijital varlık ağ geçidine internet servis sağlayıcısı (ISS) bağlantılarının yanı sıra FIX tabanlı bir veri akışı sunuyor.

Bitfinex, Market Synergy ile kurumsal müşteri talepleri için alt yapısını güçlendiriyor

İsviçre’nin kripto vadisi olan Zug’un merkezindeki bir İsviçre veri merkezinde bulunan Bitfinex’in yeni, daha hızlı ve daha güvenli bağlantısı, kripto alanı içerisinde faaliyet gösteren bankalardan, hedge fonlardan ve brokerlerden gelen artan talebi karşılayabilecek düzeye getiriliyor.

Bitfinex, daha önce Market Synergy ile olan bu anlaşmayı takiben daha da geliştirilmiş bir Finansal Bilgi Borsası (FIX) ağ geçidi oluşturmak için eşleşen motor teknolojisi sağlayıcısı Connamara ile ortaklık yaparak kurumsal yatırımcı tekliflerini daha çekici hale getirmeye çalışmıştı.

Kripto para düzenlemesine ilişkin iddialar

Market Synergy, FX ve tahvil piyasaları dahil olmak üzere finansal hizmetler endüstrisi için bir bağlantı hizmetleri sağlayıcısı olan FXecosystem Grubu bünyesinde ayrı bir bağlı şirket olarak faaliyet gösteriyor. Grup zaten dünya çapındaki sayısız FX piyasası katılımcılarına bağlanmak için birleşik bir giriş noktasına sahip.

Ortak bir basın açıklamasına göre, Market Synergy, kripto para alanında lider bir kurumsal dış kaynaklı bağlantı sağlayıcı olmayı hedefliyor. Bu nedenle, şirket kripto para piyasası için standartlaştırılmış küresel düzenlemelerin ortaya çıkması konusunda büyük bir iddia ortaya koyuyor.

Market Synergy’nin CEO’su James Banister, ortaklık hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bitfinex’e kurumsal standart bağlantı sağlama planlarımızı açıkladığımızdan beri, küresel brokerlerden ve hedge fonlardan ağımız üzerinden Bitfinex’in dijital varlık ağ geçidine bağlanma konusunda büyük ilgi gördük. Bugün yaşamaya başladığımız ve dünya çapındaki kurumsal müşterilerin Bitfinex’e olan yüksek performanslı bağlantımızdan yararlanabileceği için mutluyum. Artık herhangi bir Bitfinex kurumsal müşterisine de ortak yerleşim hizmeti sunabiliyoruz.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin