bitfinex kullanıcıları

Bitfinex kullanıcıları fiat çekimlerinde sorun mu yaşıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa gündeminde bugün kripto para borsası Bitfinex kullanıcıları bazı sorunlar yaşıyor şeklinde söylentiler bulunuyordu. Sosyal platformlarda görülen bazı şikâyetler, fiat çekimlerinin konusunda haftalarca beklendiği yönündeydi. Bu arada, borsa resmi olarak çekilmelerin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ve “en ufak bir sorun dahi olmadığını” iddia ediyor.

Bitfinex kullanıcıları Reddit platformunda fiat çekim şikayetlerini paylaştı

Kullanıcılar, servis hakkında şikâyette bulunmak için genellikle Reddit gibi sosyal ağları kullanıyor. Örnek vermek gerekirse u/krJq333 adlı kullanıcı, paylaşımında, en son altı gün önce, “GBP Express Çekilme: Üç Hafta Sonra Hala Para Yok” başlıklı haftalar boyunca yayındaydı. Reddit’te rastlanan farklı bir şikâyette ise u k_stoyanov adlı kullanıcı, geri çekilme sürecini ve kullanıcıların karşılaştığı tüm sorunları ve bu arada Bitfinex hakkında uzun bir paylaşım yaptı. Kullanıcı, Bitfinex’in fiat çekimleri için bir fiat bankacılığı platformu olan Crypto Capital gibi üçüncü bir parti kullandığını iddia ediyor.

Redditor’a göre, iletişim kurduklarında, “Dış transferlerde gecikmelere neden olan teknik sorunlar yaşandığını. Şu anda işlemlerinin beklemede.<…> İsterseniz, parayı hesabınıza iade edebilirim. ” şeklinde bir cevap aldığını ifade ediyor. Sorunun ne zaman çözüleceği konusunda ise bir bilgi vermediklerini ekliyor.

Bitfinex hiç bir sorun yaşanmadığını ifade ediyor

Bitfinex çalışanları olduğunu iddia eden bazı kullanıcılar ise şikâyet sorgu numaralarını sorarak şikâyetçi olan kişilere ulaşmakta ve konuşmanın geri kalanı özel olarak gerçekleşmekte. Ancak Coindesk, bir kullanıcının deneyimlerini onlarla paylaştığını bildiriyor. u/saloprj adlı kullanıcı 8 Ekim’de 99.900 USD’lik çekilmesini başlattığını ve o zamandan beri borsa ile temasta olduğunu dile getirdi. 7 Kasımda ise borsadan şu şekilde bir cevap geldiğini iddia etti:

Finans departmanı son zamanlarda taleplerle doldu. Yeni mevduat sistemimiz henüz tam olarak entegre edilmedi ve sonuç olarak bir önceki muhabir bankamız bir birikime neden olan bazı olağanüstü çekimleri sonuçlandırdı.

Bitfinex kullanıcıları çekim işlemlerini takip etmek için Reddit’te bir başlık açtı

Bazı kullanıcılar paralarını kripto olarak çekmeyi ve başka bir borsada fiat olarak geçmeyi tercih ettiklerini dile getirdi. Bu arada, 24 saatlik işlem hacmine göre 16. en büyük kripto borsası olan Bitfinex, resmi olarak bir sorun olduğunu bile kabul etmiyor. Borsa, müşterilere cevap verilmediği iddialarını ise kesin bir dille reddediyor.

15 Ekim’de yaşanan son sorun sonrası borsadan “tüm kripto para ve fiat çekme işlemleri sorunsuz şekilde devam ediyor” şeklinde resmi bir duyuru yayınlanmıştı.

Ayrıca Reddit kullanıcılarının fiat çekimlerini yapanların bildirim atmasını isteyen bir konu başlatarak durumu yakında takip etmeye başladıkları görüldü.

cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin