Bitfinex, fiat mevduatlarının 24 saat içinde açılacağını açıkladı
Bitfinex, fiat mevduatlarının 24 saat içinde açılacağını açıkladı

Bitfinex: “Fiat mevduatları 24 saat içinde açılacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir Tether satışının ortasında Bitfinex, fiat mevduatlarının, önümüzdeki 24 saat içinde daha yeni ve “giderek daha güçlü” bir sistem haline geleceğini açıkladı.

11 Ekim’de Bitfinex, euro, ABD Doları, Japon Yeni ve İngiliz Sterlini için fiat mevduatlarını askıya aldı. Bu, Bitfinex ve Tether ile ilgili yeni söylentilere ve bunun, Bitfinex’in mevduatları kapatmaya karar vermesinden birkaç gün önce yayılmaya başladığı söylentilerine yol açtı. Bitfinex bu söylentileri, Bitfinex’in iflas etmediğini söyleyerek cevapladı.

Bitfinex, fiat mevduatlarının 16 Ekim’de açılacağını duyurdu

Bitcoin pompalamasına ve diğer stablecoinlerin artışına yol açan Tether fırtınası ile birlikte Bitfinex, 16 Ekim Salı günü fiat mevduatlarının tekrar açılacağını bildiren bir bildiri yayınladı:

16 Ekim 2018 Salı gününe kadar, fiat mevduatlarının verimli bir şekilde işlenmesini sağlamak amacıyla yeni ve daha iyi bir fiat mevduat sistemini uygulamak için çalışıyoruz. O zamana kadar verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Bitfinex, tüm kripto para ve para çekme işlemlerinin her zamanki gibi işlendiğini açıkladı:

Fiat mevduatları belli kullanıcı grupları için geçici olarak durdurulmuştur.

Tether şu anda 0,97 dolar seviyesinde işlem görüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin