Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü
Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü

İşte Coinbase Borsası platformuna eklenecek olan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase Borsası, bugün yaptığı açıklamada birkaç kripto parayı platformuna eklemek için araştırma yaptıklarını belirtiyor.

Coinbase Borsası Cardano, BAT, Stellar Lumens, Zcash ve 0x’i listeleyebilir

Coinbase ekibi tarafından yapılan açıklamada borsada listelenmesi planlanan kripto paraların Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) ve 0x (ZRX) olduğu belirtiyor. Coinbase ekibi açıklamasının devamında şu ifadelere yer veriyor:

Birkaç yeni kripto parayı platformumuza ekleyeceğiz. Bunun için mümkün olduğu kadar çok yargı alanında düzenleyiciler ve yerel bankalarla birlikte çalışıyoruz.

Borsa bu duyuruyu, gelecekteki varlıklar için destek konusunda müşterileriyle şeffaf olmak amacıyla yaptıklarını belirterek borsada bu varlıkların gelecekte listeleneceğine dair bir garanti olmadığını da ekliyor. Ayrıca Zcash, Stellar ve Cardano’nun Coinbase platformuna tam olarak entegre edilmesinin teknik olarak zor olduğu için bu sürecin “Ethereum Classic’in borsaya eklenmesi sürecinden” farklı olacağı da söyleniyor.

Coinbase duyurusu sonrasında fiyatlar sert yükseldi

Coinbase bu kripto paraları platformuna ne zaman ekleyeceği konusunda bilgi vermedi. Ancak konuya yönelik detaylı açıklamaların önümüzdeki günlerde Coinbase’in blogu ve Twitter hesabı üzerinden yapılacağı belirtiliyor. Bu duyurunun Coinbase’in yeni kripto para listeleme politikası kapsamında yapıldığı söyleniyor.

Coinbase’in platformunda listeleyeceğini açıkladığı kripto paralar duyurudan hemen sonra bir fiyat dalgası gördü. 0x yüzde 27 oranında, Zcash yüzde 25 oranında, Basic Attention Token yüzde 18 oranında ve Cardano yüzde 12 oranında değer kazandı. Coinbase’in platformunda bir kripto parayı listelemesi, kripto para birimleri için tarihsel olarak bir yükseliş sinyali oluşturuyor. Çünkü Coinbase’in kripto para birimlerini listelemesi, borsaya eklenen kripto paranın benimsenmesini arttırıyor.

Coinbase

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin