Bitfinex'ten dikkat çeken sosyal ağ hamlesi: Karşınızda Pulse
Bitfinex IEO white paper'i yayınladı... Dondurulan fonlar geri alınabilecek mi?

Bitfinex Borsası, HSBC ile ortaklık kurmuyor ve tüm fonları güvenli bir bankaya taşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda Bitfinex Borsası ve bağlı kuruluşu Tether’ın iflas ettiği söylentilerinin ardından, şirket hissedarı Zhao Dong, tüm fonları daha güvenli bir bankaya taşıdıklarını açıkladı.

Bitfinex Borsası, iflas etmedi: Söylentiler asılsız!

Tanınmış OTC Bitcoin trader’ı Zhao Dong, Bitfinex’in HSBC bankası ile ilişkisine yönelik haberlerin aslında sahte olduğunu ve Bitfinex’in Noble Bankası ile yollarını ayırdığını açıkladı. Dong, ateş gibi yayılan Bitfinex ve Tether’ın iflas etmesiyle ilgili son söylentiler hakkında konuştu.  İlk söylentiler, Bitfinex’in müşteri geri çekilmeleri için ödeme yapmakta zorlandığı iddiasıyla ortaya atıldı. Ancak Borsa, iflas ettiği yönündeki iddialara sert çıktı ve ticaret operasyonlarının normal çalıştığını vurguladı. Ayrıca Bitfinex, Noble Bank’ın operasyonlar, ödeme gücü ve iflas etme konularında hiçbir etkisi olmadığı söyledi.

Bitfinex ve Tether iyi çalışıyor gibi görünüyor

Bitfinex, BTC, ETH ve EOS tokenlerinin bulunduğu 1,5 milyar dolarlık soğuk cüzdan adreslerinden birini göstererek açıklamalarını destekledi. Dong, Bitfinex ve Tether’ın daha güvenli bir banka arayışının ABD mali düzenleyicilerinin yasal incelemesinden kaçınmak için yapılmadığını da vurguluyor. Bitfinex ve Tether iyi çalışıyor gibi görünüyor ve iflas sorunları hakkında yayılmış FUD dalgası şimdilik asılsız gibi görünüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin