featured

Bakkt Borsası, Bitcoin için marj ticaretini desteklemeyecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda açılan Bakkt Borsası platformunun CEO’su Kelly Loeffler, marj veya kaldıraç ticaretini desteklemeyeceklerini açıkladı. Yapılan tüm Bitcoin ticareti önceden satın alınan kripto paralar ile tamamen teminat altına alınacak.

Kelly Loeffler: “Bakkt kripto para sektörü için en iyisini istiyor.”

Kelly Loeffler, Bakkt hakkında şu açıklamaları yaptı:

Kripto paraların ana akım haline getirilmesine yardımcı olmayı istiyorsanız, dürüst ve güvenilir olmak zorundasınız. Bu yüzden, marj ticaretini desteklemeyeceğiz. Bir komisyoncudan işlem yapmak için borç para alma yerine, tüm Bitcoin ticareti “fiziksel” Bitcoin ile desteklenmesini savunuyoruz.

Bakkt CEO’su: “Günlük Bitcoin sözleşmemiz marjda işlem görmeyecek.”

Kelly Loeffler, açıklamalarının devamında şunları söyledi:

Bu nedenle, yeni günlük Bitcoin sözleşmemiz marjda işlem görmeyecek, kaldıraç kullanmayacak veya gerçek bir varlığa ilişkin bir kanıt iddiası yaratmaya hizmet edecek. Bu, piyasa bütünlüğünü destekler ve marjı mümkün kılan mevcut futures ve kripto para borsalarındaki çabalarımızı farklılaştırır. Güvenli kaldıraç ve nakit ödeme, düzenli bir depo çözümü ile birleştiğinde, bu pazar altyapısı ile daha fazla kurum ve tüketicinin varlık sınıfına katıldığını görebilirsiniz.

Genel olarak, duyuru tweeti olumlu dönüşler aldı, bu da planlandığı gibi farkındalık yaratarak, platformun bütünlüğe sahip olduğunu gösterdi. Bakkt’ın önümüzdeki haftalarda ve aylarda gelişmeye nasıl devam ettiğini görmek heyecan verici olacak. Umarız bu, kripto para sektörü için ileriye doğru büyük bir adım olur.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin