Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Bitcoin’nin dibi neresi: Düşük fiyat kış aylarında stokları arttırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’lerin gelecekteki fiyatı hakkında sürekli spekülasyonlar devam ettikçe, her zaman olduğu gibi, birçok yatırımcı Bitcoin’in nerede duracağını tartışıyor. 2018’de ayı piyasasına girdiğimizde bu daha da yoğunlaştı ve yakın zamanda durmayacak gibi görünüyor.

“Bitcoin’nin dibinin bulunması çok fazla bir şey değiştirmez.”

Bu tartışmalara katılanlardan biri de, çoğu yatırımcının Bitcoin tabanını belirlemesinin zor olacağını söyleyen, kripto para birimi sektöründe önemli bir ses olan EmptyBeerBottle. Son zamanlarda düşüncelerini paylaşmak için Twitter’da şunları söyledi:

Çoğu insan tam dibi bilemez. Muhtemelen sende bu insanlardansın. Yapmamız gereken, haftada veya ayda belirli miktarda Bitcoin almak. Eğer uzun vadede Bitcoin’e inanıyorsanız yatırım iyi bir finansal karar olacak.

Tweet’te, yatırımcıların zamanlarını en düşük fiyatı bulmak için umutsuzca harcamak yerine, satın alırken uzun vadede düşünmesi gerektiğini belirtiyor.

“Bitcoin 2.000 dolara düşemez.”

Ayrıca bir Bitcoin’in 2.000 doların altına düşmesini öngören spekülatörler için de bazı sözleri vardı. Ona göre, böyle bir düşüş olası değil ve daha da önemlisi, Bitcoin 20.000 dolarlık maksimum seviyesine dönerse, dibin 2.000 veya 4.000 doların altında olup olmayacağı fark etmeyecek.

Sonuç olarak, Bitcoin’in şu anki asgari fiyatı ne olursa olsun, önümüzdeki üç ila beş yıl içinde büyük bir canlanmaya önemli bir katkısı olmayacağını belirtti.  Asgari fiyatlardaki farkın önemli olacağı tek durum, fiyatın yüz binlere veya milyon dolara yükselmesidir.

Kış aylarında stok

Bitcoin fiyatı şu anda düşük bir seviyede olsa da, birçok yatırımcı bundan faydalanıyor, kış sonu beklentisiyle mümkün olduğu kadar kripto para biriktiriyor.

Diar raporuna göre, kripto para birimi, bir ila on Bitcoin içeren adreslerin sayısı 2017’nin en yoğun döneminden bu yana yüzde 5 arttı. Pek çok insan uzun süreli kripto işine giriyor ve fiyat düşükken mümkün olduğunca çok sayıda kripto teknolojisini alıyor gibi görünüyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin